Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 12 Mart 2018

Kocaman yürekli Aykut

Fenerbahçe dün Malatya önünde belki çok iyi futbol oynamadı ama teknik direktör Aykut Kocaman'ın akıllı taktiiği, futbol felsefesi maçı kazanmaya yetti.
Şimdi belki futbol için Aykut Kocaman'ı eleştirecekler, ama unutmasınlar ki bu ligde en iyi pas yapan ve dar alanda alanda oynayan takımlarından Malatya'yı durdurdu.
Volkan maçın ilk 25 dakikasında inanılmaz 2-3 gol şutunu çıkararak iyi bir kaleci olduğunu gösterdi.
Hep söylüyorum yine söyleyeceğim; kaleci Volkan Türkiye'nin en iyi file bekçilerinden biri...
Ah keşke biraz da futbol dışı olaylara karışmasa benim tercihim hep Volkan'dır. Fenerbahçe takımı dün Malatya önünde öyle güzel ikiye-birler yaptı ki bu oyun şekli ile beni Başakşehir maçına götürdüler. O maçı da byle kazanmışlardı.

MORAL KAZANDILAR
Demek ki F.Bahçe istediği zaman her takımı yenebilecek güçte. Aykut Kocaman'ın en mantıklı değişikliği de Fernandao'nun yerine Alper Potuk'i almasıydı. Kocaman, baskı yedikleri anda Alper gibi orta alanda pres yapan hızlı ataklara çıkan bir Alper'i alarak maçı kopardı.
Giuliano'ya harika bir asist yapan Alper hem takımına maçı kazandırdı aynı zamanda Sarı-Lacivertliler Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı.
İlk golü atan Roman Neustadter'in de sakatlığı umarım ciddi değildir.

SAHAYA ODAKLAN VOLKAN!
KALECİ Volkan sana bir ağabey gibi sesleniyorum; sadece futbolu düşünürsen ve Fenerbahçe'nin en önemli kalecilerinden biri olduğunu hissedip, sadece sahaya odaklandığın an kanaatimce yalnız Fenerbahçe değil, Türk Milli Takımı da senden yararlanacaktır.
Artık ikinci kez baba oldun. Bir "Bir Baba Volkan" diye anıl ve adını Fenerbahçe tarihine yazdır.

MAÇIN EN İYİSİ VOLKAN
Kaptan ilk yarıda çok kritik kurtarışlar yaptı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ DORIA
Brezilyalı stoper kötü günündeydi.