Hami Mandıralı

HAMİ MANDIRALI

Tarihi 23 Nisan 2013

Adrian'dan tam zamanında üçlük

Trabzonspor Eskişehirspor deplasmanında yine kendinden beklenen futboldan uzak bir görüntü verdi. 5. dakikada golü bulmasına rağmen hem oyun açısından hem de pozisyon açısından yapılması gerekenleri yapamadı. 2 takımın görüntüsü de bu sezonun en kötü maçlarını oynuyor gibiydi. Hem Eskişehir hem de Trabzonspor izleyenlere keyif verecek bir futbol ortaya koyamadılar. İstek arzu var fakat futbol yok. Özellikle Trabzonspor kaleci ve defans oyuncularına ayrı bir parantez açmak lazım.
Onlar, Eskişehir'in uzun oyuncularıyla müthiş mücadele ettiler, gol şansı vermediler. Onların iyi niyeti de maçın kazanılmasında müthiş aktif rol oynadı.

ARTIK LİGDE RAHAT
Orta saha ve forvetteki oyuncuların da müdafada oynayan oyuncular kadar koşması ve mücadele etmesi lazım. Sonuçta Trabzonspor, Eskişehir'de altın değerinde 3 puan alarak rahatladı.
Bundan sonra kalan maçlarını rahat bir şekilde oynayıp görevlerini yapmış olacaklar.
İnşallah kupada final oynayıp taraftarlarına kendilerini affettirirler.
Trabzonspor'da kaleci Onur ve defans dörtlüsü ile birlikte ortada Soner'in göstermiş olduğu performans kupa için ümit veriyor.
Eğer Trabzonspor kupayı müzesine götürürse bu gelecek sezon için de müthiş moral ve itici güç olacak. Çünkü en kötü sezondan kupa çıkartılıcak.