Hami Mandıralı

HAMİ MANDIRALI

Tarihi 14 Mayıs 2013

Trabzon'dan iki farklı yarı!

Kupada finalist olmanın moraliyle maça çıkan Trabzonspor, ilk yarıda taktiksel ve fiziksel olarak iyi bir oyun sergiledi. Özellikle Soner'in orta sahada pas trafigini iyi yönlendirmesi pozisyon bulma adına attığı paslar Adrian'ın kaçırdığı pozisyonlar ve arkasından Halil'in yoktan var ettiği ve kazandığı topu Olcan'a 'al da at' dercesine verdiği pas Olcan'ın çok şık golü, iyi oynayan Trabzonspor'un moralini yükseltti.
Bu sezon Trabzon'da çok katkı sağlamayan Volkan'dan gelen ikinci güzel gol ve bu maçta özellikle sağ-solun üretken olması ve bu günün iyi oynayanlarından Halil'in attığı 3. gol tamamiyle Trabzon'un moral ve motivasyonunu arttırmış oldu.

İKİNCİ YARI TAM TERSİ
Ne acıdır ki aynı Trabzonspor ikinci yarıda sadece rakibin iyi oyunana karşılık vermeye çalıştı. Rakip Büyükşehir daha etkiliydi. Kaçan pozisyonları ve direkten dönen topları vardı. Az da olsa özellikle son bölümlerde çıkılan kontra ataklarda Olcan'ın takım menfanini düşünerek Yasin'e attığı pası Yasin'in de bunu gole çevirmesi gecenin güzel olaylarındandı.
Ancak yenilen 3 gol düşündürücü.
Herşeye rağmen kazanan Trabzonspor ilk yarı müthiş ikinci yarı vasat.