Tarihi 21 Şubat 2016

Doğruysa Türkiye çalkalanır!

Magazin dünyasının dedikoduları bitmez… Hele ki işin içinde televizyon sektörü de varsa bu dedikodular kat be kat büyüyerek kulaktan kulağa yayılır. Son dönemde bir değil, iki değil 5 ayrı kişiden aynı dedikoduyu duyunca yazmadan geçemedim.
Sadece magazin değil iş dünyasının da sessiz harflerle konuştuğu dedikodunun kahramanı, dünyaca ünlü meslektaşına benzerliğiyle ülkemizde ünlü olan bir model… Birçok manken gibi TV sektöründe de iş yapan bu güzelimizin çalıştığı kanalın patronuyla olan 'yakın ilişkisi' herkesin dilinde. Ünlü modelimiz ve patronu da evli olduğu için önce duyduklarıma inanmak istemedim. Birçok kişi, bu ikiliyi başta Yunanistan ve Paris olmak üzere yurt dışında aynı tarihlerde ve yan yana görmüş.
Kimseye görünmemek için patronun özel jetiyle yurt dışına çıktıkları söylenen ikili, gittikleri ülkelerde de ayrı otellere rezervasyon yaptırarak aşklarını gizli tutmaya çalışıyormuş.
Ancak dünyanın en ücra köşelerinde bile bir Türk'ün olduğunu unutan ikili, 1 yıllık yasak aşkları boyunca da birçok kişi tarafından görülmüş. İstanbul'da da gizli kaçamak adresleri olan patron ile sevgilisi, aksiyon filmlerini aratmayacak planlarla şimdilik gazetecilere yakalanmamayı başarmış. Ben duyduklarımın yalancısıyım.
Fakat bu dedikodular gerçekse ve ortaya belgelerle çıkarsa Türkiye yıllarca bu yasak aşkla çalkalanır…

***



MALDİVLER'DE AŞK TATİLİ
Türkiye'nin birbirine en çok yakışan çiftlerinin başında geliyor Emek- Sadettin Saran. Diş hekimi Emek Hanım'ın asaleti ve güzelliğine Sadettin Bey'in kariyeri ve karizması eklenince ikili için 'kusursuz çift' demek pek de yanlış olmaz. 2012'de dünyaevine giren çiftin bir süredir boşanacağı konuşuluyordu. Emek ile Sadettin Saran, bu söylentileri ısrarla yalanlasa da ünlü çiftin son dönemde hiç yan yana görülmemesi dedikoduları yine alevlendirdi. Evlilikte sorun olmadığını ise çiftin beraber çıktıkları Maldivler tatili kanıtladı. Fazla göz önünde olmayı sevmedikleri için bir arada görüntü vermeyen Emek ile Sadettin Saran, önceki gün Maldivler'e gitti. Tam bir spor sevdalısı olan Sadettin Bey, burada da tutkusundan vazgeçmedi. Sabahları Maldivler'in dillere destan güzelliğinde nefes terapisi yapan Sadettin Saran, eşiyle kaldığı okyanus üzerindeki bungalovda yağmur altında bile barfiks çekti. Emek ile Sadettin Saran, bu kısa Maldivler kaçamağıyla da hem enerji depoladı, hem spor yaptı hem de aşklarını tazelemiş oldu.