Tarihi 18 Temmuz 2010

26 bin euroyu 'aşk' için çöpe atmak!

Son günlerde en çok konuşulan çiftlerden biri de Ece Erken ile Erdinç Acar... İkili, her fırsatta aralarında başlayan bir aşk olmadığını söylese de Erdinç Bey'in jestleriyle manşetleri süslüyor.
Önce Erdinç Acar'ın Ece Erken için lazerle dağlara yazdırdığı 'Seni seviyorum' jestini okuduk.
Kabul, benim için de biri dağlara yazsa sevgisini içim titrer.
Ece Hanım'ın da titremiş içi.
Ece Erken'in "jest seven" açıklamalarını okuyan Erdinç Bey, iyice gaza gelmiş olacak ki önceki gün jestin dozunu arttırdı!
Saklambaç'ın manşetine de taşıdığımız gibi; Ece Erken, "Bay Jest"e "Benim için ne yapabilirsin?" diye sordu!
Erdinç Bey de, arkasına aldığı rüzgarla tuttu 25 bin dolarlık saatini denize fırlattı!
Buyurun, buradan yakın!
25 bin doları bir arada görmeyen milyonların yaşadığı bir Türkiye'de bize gelen bu haber, ne yalan söyleyeyim içimi acıttı!
Magazinsel haberlerle birçok defa gündeme gelen Erdinç Bey'in açıkça söylemek gerekirse 'görgüsüz' tavrına tanık olmak ise şaşırttı beni.
Hande Demir'le birlikte olduğu dönemde hiçbir zaman bu tarz jestleriyle basına malzeme vermeyen işadamının, Ece Erken için uçuk jestler yapması da "bir kadının bir erkeği ne kadar değiştirebileceğini" bir kez daha gösterdi! Erdinç Bey, yaptığı bu tuhaf jestiyle "Para, pul, dünya malı boş şeyler.
Sen benim için değil her şeyden kıymetlisin"
mi demek istedi bilmiyorum. Ama bir insanın, neden 25 bin dolarını çöpe atacağına bir anlam veremedim.
Ece Erken'in her 'Benim için ne yaparsın?" deyişinde jestlerinin dozunu arttıran Erdinç Bey'in ilerleyen günlerde daha nasıl haberlerle gündeme geleceğini düşünmek bile istemiyorum!
Bugün 25 bin dolarlık saatini denize atan, yarın öbür gün 250 bin dolarlık arabasını da duvara çarpar, 500 bin dolarlık teknesini de sulara gömer!
Sevgisini daha ilk günden lazerle tepelerden gösteren, yarın öbür gün sevgisini uçaklarla gökyüzüne yazar.
Ne de olsa, jestin çıtasını yükseltmek lazım.
Ece Erken de bu olanları izleyip, "Ah ben ne kıymetliymişim de haberim yokmuş. Erdinç Bey, bunları herkese değil sadece bana yapar" deyip kasım kasım kasılır. Sanırım magazin aleminde işler böyle yürüyor, ne diyeyim!
Bu arada, 25 bin dolarlık jesti eleştirdim ama bir temennim de yok değil bu çift için.
Umarım, bu 'jestlerle dolu aşk' çok kısa sürede bitmez de, Erdinç Bey değil "Giden 25 bin dolarıma yazık", Serdar Ortaç'ın şarkısında olduğu gibi "Seni çöpe atacağım poşete yazık" demez Ece Erken için!