Tarihi 30 Mayıs 2010

Hayırlı olsun... Bikini savaşları başlıyor!

Hülya Avşar, Göcek'teki tatilinde göbekli haliyle görüntülenince 2010 yazının bikini savaşları da başlamış oldu. Herkese hayırlı olsun! Hülya Avşar, formsuz görüntüsüyle ilgili şimdilik tek bir kelime etmedi, onu savunmak kardeşi Helin'e düştü. "Ablam yaşına göre çok güzel bir kadın" diyen Helin Avşar, haksız mı?
Fotoğrafları gördüğüm ilk anda ben de aynı şeyi söylemedim dersem yalan olur. Ardından Hülya Avşar'ın hamile olduğu iddiaları gündeme geldi, 'O göbek değil bebek' diyenlerin sayısı hızla çoğaldı! Fısıltı gazetesinin gündemi 'Hülya Avşar hamile' oldu bir anda. Vatandaşın kendi arasında yaptığı bu yorumlara katılan Gülben Ergen da tuttu, kameralara "Hülya, hamiledir diye umuyorum" deyiverdi. Gülben Hanım, Hülya Avşar'ın hamile olmasını istediğinden yapmadı tabii bu açıklamayı. Neden konuştu Gülben Ergen? "Hülya Avşar, inşallah hamiledir. Çünkü o göbek anca hamilelerde olur. Hülya Avşar, hamile değilse de yazık, o göbek hiç olmamış" demek için bence sarf etti bu sözleri. Nereden mi çıkarıyorum? Çünkü aynı Gülben Ergen, yıllar önce Hülya Avşar'ın yine göbekli ve bikinili fotoğraflarının gazetelerde yayınlanmasından birkaç gün sonra 'kusursuz' görüntüsüyle bikinili poz vermişti, pardon yakalanmıştı!

Şimdi 3 çocuk annesi olan Gülben Ergen, "Ben Hülya'dan güzelim" pozları vermek yerine laf ebeliği yapıyor.
Çok da iyi yapıyor! Magazinin en sevilen ve okunan haberlerinin başında gelen 'polemikler', böyle seviyeli olduğunda yüz gülümsetiyor. Gülben Ergen'in Hülya Avşar'dan çok daha güzel bir fiziğe sahip olduğunu düşünen biri olarak, kendisine yapılacak kuvvetle muhtemel "Sen kendine bak" eleştirilerini de işte bu yüzden hiç önemseyeceğini sanmıyorum. Gülben Ergen gibi akıllı bir kadın zaten üstün olmadığı bir konuda asla konuşmazdı, siz ne dersiniz?

* * *

Gururlandık
Sinan Tosun'un başkanı olduğu Magazin Gazetecileri Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Altın Objektif Ödülleri Töreni'nin 17.'si gerçekten görkemliydi. Sheraton Otel'de düzenlenen gecenin benim ve Takvim magazin ekibi olarak en güzel yanı aldığımız ödüldü kuşkusuz. Gazetemizin başarılı muhabiri Halil Çilingir'in Eren Talu'yu ihanet gecesinde yakaladığı haberi, 'En İyi Haber Ödülü'ne layık görüldü. Gecenin eleştirilemeyecek birçok tarafından biri de bu haberin ödüle layık görülmesiydi. 17. Altın Objektif Ödülleri Töreni'nde Takvim ailesini gururlandıran MGD Yönetim Kurulu Üyeleri'ne ve başta Halil Çilingir'e teşekkürler…