Tarihi 18 Mayıs 2010

Öfkenizi kendinize saklayın!

Serdar Ortaç, Hacettepe Üniversitesi'nde verdiği konserde hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaştı. Bundan 11 yıl önce sahnede şarkı söyleyen Ahmet Kaya'ya Kürtçe şarkı söylediği için tepki gösteren ünlü şarkıcı, o dönem yaptığını doğru buldu. Ancak çok değil bundan birkaç ay önce Serdar Ortaç, Ahmet Kaya'ya yaptığından pişman oldu ve çıktı milyonların önünde özrünü diledi. Ama bazıları bu özrü yeterli bulmamış, içlerindeki kini unutamamış olacak ki önceki gün Serdar Ortaç'a şiddet gösterdi. Tıpkı geçtiğimiz sene Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde ünlü şarkıcıya saldıran kendini bilmez gibi… Serdar Ortaç, konserinde 'Şeytan' şarkısını seslendirirken sahneye çatal ve yumurta atıldı. İçlerindeki 'şeytanı çıkartanlar'dan biri havaya ateş etti, olaya polis müdahele etti. Dansçılar ve Serdar Ortaç'ın bazı hayranları taşkınlık yüzünden yaralandı.
Bu çirkin olaya imza atanların tam olarak niyetlerini bilemem, ama içlerinde büyük bir öfke taşıdıkları kesin. Peki buradan o arkadaşlara soruyorum… Madem Serdar Ortaç'tan bu kadar nefret ediyorsunuz, o zaman ne diye konserine gidersiniz? Hacettepe Üniversitesi'nde bulunma amacınız belli ki şarkıcıya öfkenizi kusmak. Orada bulunan insanlara ceza çektirmeye ne hakkınız var? Varın gitmeyin konsere, varın dinlemeyin Serdar Ortaç şarkıları. Yok sayın, içinizden kızın, arkadaş toplantılarınızda gündeminiz Serdar Ortaç olsun, hakkında demediğinizi bırakmayın. Bana ne, kime ne! Hadi Serdar Ortaç'ın özrünü kabul etmediniz, Ahmet Kaya'ya yaptığını hazmetmediniz ama sizin yaptığınız nasıl kabullenebilir? Serdar Ortaç veya Ahmet Kaya hakkındaki hislerim bende saklı ancak size karşı hislerimi sanırım anlayabilmişsinizdir!

İLLEDE SEVİYESİZ Mİ OLMALI?

Ünlü oyuncu Ozan Güven, yönetmen eşi Türkan Derya'dan boşandı. Her ikisi de ünlü olan çiftlerin birçoğunun seviyesizce ayrılmasına o kadar alışılmış ki, Ozan Güven ile Türkan Derya'dan da aynı şey beklendi. Neymiş Ozan Güven eşini aldatmış, hem de öyle 1-2 kere de değil… Türkan Hanım da dayanamamış, eşine sırtını dönmüş. Hadi diyelim, Ozan Güven eşini aldattı. Bugüne kadar tek bir ihanet fotoğrafı var mı, yok! Türkan Derya diyelim eski eşine kızgın, tek bir sitemkar sözü var mı? Hayır.
Birbirlerinin ardından aşağılayıcı açıklamalar yaptılar mı, yapmadılar!
Ama tırnaklarını kaşıyarak kavga çıkartmaya çalışan Türk insanı, yine tetikte! İlle kavga olsun, birilerine malzeme çıksın. Ozan Güven ile Türkan Derya'dan Sibel Can ile Sulhi Aksüt'ünkü ya da Halis Toprak ile Nazlıcan'ınki gibi bir ayrılık beklenmesin bence. Tarz da ortada, üslup da çünkü…