Tarihi 16 Mayıs 2010

'Beyaz' bir sayfa

Bir gün gelip de tanımadığım biri hakkındaki aşk haberini okuyunca yüzümün gülümseyeceğini hiç tahmin etmezdim. Sanki yakın bir arkadaşım, mutluluktan havalara uçmuş da yeni aşkını bana anlatmış gibi sevindim... Bahar geldi de, ondan her şeye mutlu oluyorum diye düşünürken birçok kişinin benimle aynı hisleri paylaştığını fark ettim. Neden mi bahsediyorum?
Buyrun, anlatıyorum...
Son birkaç yıldır 'aşk orucunda' olan Beyazıt Öztürk, hayatında 'bembeyaz' bir sayfa açtı.
Sempatikliği, kaliteli duruşu, başarısı ve özellikle de ailesine verdiği değerle herkesin sevgilisi olan Beyaz, Tanem Sivar'a kaptırdı gönlünü.
Tanem'i Acun Ilıcalı'nın programlarından tanıyoruz. En az Beyazıt Öztürk kadar sempatik ve en az onun kadar enerjik… Beyazıt Öztürk, aslında aylardır bu aşk için ter döküyormuş. O kadar ince düşünmüş ki ünlü komedyen, Tanem Sivar'a olan hislerinden yakın dostu ve Tanem'in 'ağabeyi' sayılan Acun Ilıcalı'ya bahsetmiş ilk önce. Arkadaşından onay alınca açılmış Tanem Sivar'a. Ve aşk, işte böyle başlamış. Birkaç gündür de herkes bu beraberliği konuşuyor.
Beyazıt Öztürk aşkı, bir gazeteye doğruladı ama benim gözüm yine de önceki akşamki programındaydı.
Büyük bir merakla ve doğrusunu söylemek gerekirse büyük bir hevesle Beyaz'ın milyonların önünde bu ilişkisini kabul etmesini bekledim. Ve Beyazıt Öztürk, şaşırtmadı. Bir seyircinin "Tanem Hanım ile birlikte misiniz?" sorusu karşısında hiç düşünmeden "Evet, doğru" deyiverdi.
Ardından kendi üslubuyla selam yolladı sevgilisine… Beyaz'ın gülen yüzü, benim gibi onu izleyen milyonların da yüzünü gülümsetti kuşkusuz. O kadar bizden biri oldu ki ünlü komedyen, herkes onun mutlu bir aşk yaşamasını ister hale geldi.
Bugüne kadar sayısız isimle anılan Beyazıt Öztürk de, gerçekten gönlünü çalan ve gerçekten mutlu olacağına inandığı birini bulunca kaçak dövüşmedi. Çıktı, delikanlıca sahiplendi aşkını.
Aşk hayatında beyaz bir sayfa açtı.
Kendi yüzünün güldüğü gibi sevgilisinin de yüzünü güldürdü.
Bize de çifte mutluluklar dilemek düştü…