Tarihi 9 Mayıs 2010

Cansu ile Kenan kesin aşık!

Ezel dizisinin iki yıldızı Cansu Dere ile Kenan İmirzalıoğlu, haklarında günaşırı çıkan "Aşk yaşıyorlar" haberlerinden sonra, inatla "Sadece arkadaşız" açıklaması yapıyor. Ama bu önüne geçmiyor, "Aşk yaşıyorlar" haberlerinin. Neden mi?
1. Aynı dizide rol alıyorlar.
Eee, artık rol arkadaşlarının aşk yaşaması kural bu ülkede.
2. Adam yakışıklı, kız güzel.
Anketlerde kesin yılın çifti de seçilirler...
3. Kenan İmirzalıoğlu 1.90, Cansu 1.80 boyunda. Boyu boyuna. Hem malum Türk kadınının boy ortalaması kısa.
Kenan bulmuş uzun kızı, sakın kaçırmasın!
4. Her ikisi de çok konuşmuyor, hatta "soğuk" denilecek cinsten. Boyu boyuna demiştik ya bir de huyu huyuna durumu da var yani!
5. Erkek tarafının 6 yıllık aşkı bitmiş. Kız tarafı desen uzatmalı aşkı Cem Yılmaz'la barıştı ama ortalarda birlikte görünmüyorlar.
Kesin sorun var, o da Kenan!
6. Bu ikili yıllar önce bir sinema filminde öpüştü. Yıllar geçti Ezel'de ateşli bir öpüşme, sonra da sevişmeye doğru yol alan sahneler. Kesin aralarında elektriklenme olmuştur.
7. Cem Yılmaz da bak sahip çıkmıyor sevgilisine. Çıksın şöyle çarsaf çarsaf konuşsun birilerine, anlatsın Cansu'ya olan aşkını.
Ama demek ki; o da kırgın.
8. Dizinin çekimleri uzun saatler sürüyor. Bunca saat yan yana kalan kadın ile erkeğin sadece arkadaş kalması mümkün değil bu memlekette!
9. "Aşk yok, sadece arkadaşız" diyorlar ya oradan belli birlikte oldukları. Zaten hangi ünlü kabul eder ki ilişkisini!
10. Cansu Dere, Okan Bayülgen ve Cem Yılmaz'la aşk yaşadı. Bak Kenan da esmer.
Kenan İmirzalıoğlu desen, o da esmersever. Zaten sarışın sevse belki de aynı dizideki sarışın rol arkadaşı Bade İşçil ile olurdu!
11. Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere ile birlikte oldukları iddia edilen saatte Tuncel Kurtiz'e kahve yaptığını açıkladı.
Yalan!
Yakışıklı, ünlü ve zengin bir adam ne diye o saatte bir ustasıyla vakit geçirsin ki! Kesin kız peşinde koşmalı!
12. ve son şık...
Ateşle barut yan yana durmaz. Malum bu bir Türk atasözü!
Bu şıkları yazarken, ne yalan söyleyeyim ben de "Kesin Cansu ile Kenan aşk yaşıyor" dedim. Çünkü o kadar alışmışız ki, 'yok' denilen her aşkın birkaç ay sonra 'var' olduğunun ortaya çıkmasına. O kadar gördük ki; bu sıraladığım şıkların birebir gerçek olduğuna... Ancak ben bu sefer; Cansu Dere ile Kenan İmirzalıoğlu'na inanmayı seçtim. Neden mi? Çünkü benim hâlâ ünlüler dünyasında birilerinin dürüst olduğuna dair umudum var!
Umarım, bu sefer yanılmam!