Tarihi 29 Nisan 2010

Buna kim inanır?

Onur Şan, David Beckham'ın evinin tıpkısının aynısına sahip olacakmış!
Beckham'ın Dubai'deki evinin dekorasyonunu o kadar beğenmiş ki bu mobilyaların aynısından sipariş vermiş… Hem de bunun için öyle 25, 30 bin dolar falan da değil tam 500 bin doları gözden çıkartmış kendisi.
Kendisi dediğim kim, tekrar hatırlatayım… Hani şu Seda Sayan aşkıyla tanıdığımız, sonra Kadırgalı ile evlendikten sonra konserlerde gördüğümüz, şimdi de bir dizide rol alan Onur Şan diye biri var ya, o!
Bizim ne de olsa David Beckham'ın evini görme gibi bir şansımız yok tabii, ohhh at atabildiğin kadar!
Hadi biraz iyi niyetli olup diyelim, Onur Şan gerçekten Beckham ile aynı mobilyalarda keyif sürecek diye… O zaman da söylenen ücrete ne denmeli?
Bu bilgileri birçok gazeteciye servis eden arkadaş için 500 bin dolar fazla bir para değil herhalde…Çünkü, Onur Şan gibi birkaç yıldır piyasada olan bir ismin dekorasyon için 500 bin dolar ödemesi hiç de inandırıcı değil.
İnandırıcı değilden de öte, "Buna kim inanır, Kadir İnanır" cinsinden! Şimdilerde benim diyen bir işadamı ya da Seda Sayan bile evinin sadece mobilyaları için 500 bin dolar ödemez.
Tamam hem Onur Şan'a hem de mobilya firmasına faydalı olmak için bir haber yapmak istendi. Biraz haberi renklendirin renklendirmesine de bu kadar yüksekten uçmayın… Onur Şan'ın bırakın evinin mobilyaları için 500 bin dolar ödeyeceğine, o kadar parayı bir arada gördüğüne bile kimse inanmaz çünkü!