Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 17 Eylül 2018

Demokrasi şehitlerimize rahmet... Darbeci canilere lanet...

MERHUM şehitimiz Adnan Menderes, 17 Eylül 1961'de idam edildi. O vakte kadar da kendisine vahşice işkence yaptılar. Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu da aynı kaderi paylaştılar. Allah'ım mekanlarını cennet eyle... Vermek istedikleri mesaj çok açık ve kesindi.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni idarede edenler, asla yerli ve milli tepkiler vermeyecekler... Aksi taktirde sonunuz böyle olur.!!! İktidara gelenlerin ya da gelmek isteyenlerin bilinç altına bu korkuyu, algıyı, gözdağını yerleştirmek istediler. İstedikleri, tam bağımsız görünümlü; ama aslında, ABD ve NATO'ya yani BATI'ya kul, köle bir Türkiye Cumhuriyeti... Darbeyi yapanlar, o günü bir de bayram ilan etmişlerdi. Yıllarca da bayram olarak zorla kutlanmasını sağladılar.
27 Mayıs Hürriyet ve Anayasa Bayramı... Bu fakir, o günleri çok net hatırlıyor.
Vatandaşlarımız arasında sağ görüşlü olanlar, evlatlarını o gün çeşitli bahanelerle okula göndermezlerdi.

CHP ve HDP'LİLER...
Devletimiz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizde havalimanı inşa etmek isterken, şantiyeleri basan teröristlere...
Yol, köprü, okul, baraj şantiyelerini basan, işçileri şehit eden, yaralayan, iş makinelerini yakan teröristlere... Hiç bir tepki vermeyen CHP ve HDP sözcüleri ve bazı sendikacı görünümlü ajanlar... 3.
Havalimanı ile ilgili sözde işçi eylemlerinde, yine bir ve beraberlerdi... 15 Temmuz gecesi sokaklardan tanklar geçerken alkışlayanlar... Haçlı- Siyonist terör örgütü PKK, şantiyeleri basarken, bebekleri öldürürken, işçileri ve iş makinalarını yakarken sessiz kalanlar... Terörist cenazelerine katılıp ağıtlar yakanlar...
Güya 3. Havalimanı'ndaki işçilerin haklarının, savunucusu oldular... Tabii ki mesele işçi hakları değildir... Mesele kriz, kargaşa, kaos çıkartmak ve aziz milletimize düşmanlık yapmaktır.

YİNE OMUZ OMUZALAR
3. Havalimanı sözde işçi eylemlerinde, yalan haber konusunda iğrenç yayınları yapanları da hemen şuraya yazıverelim...
HDP, PKK, Gezici yamyamlar, DHKP-C ve tabii ki CHP'liler, salyaları ile sahnede idiler...
En çok yalan içerik, Haçlı-Siyonist terör örgütü PKK ve onun siyasi parti görünümlü arkadaşları HDP, mecralarında üretildi.
Hemen ardından; terör destekçisi Evrensel gazetesi, karanlık çevrelerin Oda Tv'si, son zamanlarda terör örgütlerinin basın bülteni haline gelmiş Cumhuriyet (aslında bu fakir ÇAMURİYET diyor), Barzani'ye ait Rudaw Tv, Rusların Türkiyedeki yayın organı Sputnik Türkiye adeta birbirleri ile yarıştılar. Tabii sosyal medyada da azgın bir şekilde iğrenç yalanları yaymaya çalıştılar. Özellikle FETÖ mensubu hainler, kışkırtmayı buraya da taşımaya çalıştılar.

DURSUN ÇİÇEK KİMİN KURMAYI İDİ...?
Adam PKK'lı katillerin siyasi parti görünümlü arkadaşları HDP ile yerel seçimlerde bir ve beraber olmayı arzuluyor. Ve hatta ağzından salyalar akıtarak bunun gerekli olduğunu haykırıyor.
Tam da aynı anlarda, bu terörist sevicinin Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki eski silah arkadaşları, dağlarda savaşıyorlar.
Şehitlerimiz oluyor... Şimdilerde HDP'lileri bu kadar çok arzuladığına göre... Acaba bu terörist sevici eski asker, Türk Silahlı Kuvvetlerinde iken de HDP'liler ile ittifak yapıyor muydu...? Acaba Kurmay'lık hizmet ve görevini Türk Silahlı Kuvvetlerine mi yoksa başkalarına mı veriyordu...?