Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 21 Temmuz 2017

ABD Büyükelçisi Düşmanımızdır

"Vakıf" görünümlü yapılar, Soros'un Türkiye'deki emellerine açıktan açığa hizmet ediyor. "İnsan hakları" ve "demokrasi" gibi evrensel değerler bahane edilerek, hükümetler üzerinde baskılar, tehditler oluşturuyorlar...
Bu bir gerçek... Vehim değil, paranoya değil. Dünyanın geri kalanını bu kavramları kullanarak ve bu iş için kurulmuş dernekler, vakıflar ile karıştırıyorlar.
İşte bunlar "karanlıkların hizmetkarları..." İHD, Mülteci- Der, Mülteci Hakları Merkezi, Uluslararası Af Örgütü gibi Soros destekli yapıların kesiştiği nokta Büyükada'daki toplantı.... 15 Temmuz'dan hemen önce toplandıkları Büyükada'da suçüstü yakalanan casusların her biri FETÖ ve PKK bağlantısıyla da dikkat çekiyor. Soros destekli yapıların üyesi olduğu görülen bu isimler için, yine aynı STK görünümlü örgütler 'tahliye' kampanyası yürütüyor.

TÜRKİYE DÜŞMANLARI
Tutuklananlar İdil Eser, Özlem Dalkıran, Günal Kurşun, Veli Acu, Ali Gharavi ve Peter Seudtner. Sözde insan hakları savunucusu İdil Eser, Türkiye yöneticisi FETÖ üyeliğinden tutuklanan Uluslarası Af Örgütü'nde 'direktör' olarak görev alıyordu. Türkiye yöneticisi Taner Kılıç kimdir?Firari Emre Uslu, Önder Aytaç gibi şüphelilerle mail ile yazıştığı, o yazışmalar sonrasında kamuoyuna yönelik, FETÖ operasyonlarını eleştiren açıklamalar yaptığı ortaya çıkmıştı.
Kılıç, Bylock listesinde tespit edilerek FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı. Kılıç, ihanet çetesinin tetikçi gazetesi Zaman'ın firari Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın kızkardeşiyle evli. Üyeleri Büyükada'daki gizli toplantıda basılan Af Örgütü'nün Türkiye yöneticisi. Söz konusu örgüt alelacele yayınladığı bildiriyle tutukluluk halinin sonlandırılmasını talep etti Kılıç aynı zamanda, batı desteğiyle dikkat çeken Mültecilerle Yardımlaşma Derneği'nin de kurucu başkanı.
Bu karar başta Amerika olmak üzere CHP ve birçok karanlık örgütte infiale neden oldu.

TERÖRİST HAKKI SAVUNUCULARI
Terör örgütü PKK bağlantılı İnsan Hakları Derneği, diğer yapıların sokakları karıştırmayı hedefleyen planlarında öncü olarak rol alıyor. Yine ABD ve Batı tarafından fonlanan bu kuruluşun, Türkiye'yi karalamaya yönelik tüm açıklamaların altında imzası bulunuyor.
"Kandil'in Halkla İlişkiler Departmanı" şeklinde nitelendirilen örgüt, hazırladığı raporla tüm Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı.
PKK'lı eli kanlı katilleri mağdur ve masum gösteren bu ajan, provakatörler; başta Yasin Börü olmak üzere vahşice katledilen onlarca insanla ilgili tek satır kaleme almadılar... Almazlar...

CASUSLARIMIZI SERBEST BIRAKIN
Türkiye'deki temaslarını tek tek kaybeden Washington yönetimi, bu durum karşısında çılgına döndü.
Büyükelçi Bass eline pankart alıp "Büyükada'da yakalananlar serbest bırakılsın" kampanyası başlattı. Başarılı olamayınca ABD Dışişleri Bakanlığı küstah bir açıklamaya imza attı.
"ABD 6 saygın insan hakları aktivistinin tutuklanmasını şiddetle kınamakta ve hemen serbest bırakılmaları çağrısında bulunmaktadır." Aslında, "ajanlarımızı, casuslarımızı derhal serbest bırakın" demek istiyorlar.
Ve resmen devletimizin içişlerine de müdahale ediyorlar.
Bu adam bu ülkeden derhal kovulmalı.
Kaos'un mimarı George Soros ise başta Yugoslavya ve Doğu Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki iç savaşın planlayıcısıdır. Türkiye'de de Gezi olaylarını ve devamındaki provokasyonları organize etmiştir.
Şimdi bu ajanların sahipleri kudurmuş durumdalar. Her biri ayrı alanlardan hükümete saldırarak, tutuklanan casuslarını serbest bıraktırmak istiyor.