Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 30 Mart 2024

30 Mart günlük burç yorumları

KOÇ
Yalnız kalma hissinizden bir miktar uzaklaşmak ve etrafınızla etkileşim içerisinde olmak sizlere hem iyi gelebilir, hem de başkalarına fikir ya da yardım sağlayabilirsiniz.

BOĞA
Bugünlerde etrafınızda çekiciliğinizle anıldığınız bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirebilir ve hızlı bir büyüme evresi yakalayabilirsiniz.

İKİZLER
Egonuzu bugün bir kenara bırakarak mantık çerçevesinde hareket etmek beklenmedik yardımlaşma, sevgi ve yakınlıkların önünü açabilir. Mutluluk sizinle.

YENGEÇ
Sigorta gibi işlemlerinizi halletmek için oldukça uygun ayrıca sizler de grup içerisinde sorumluluk aldığınız ve takım ruhunu desteklediğiniz takdirde başarıya gidebileceksiniz.

ASLAN
Duygusal bağlamda kendinizi çekici hissedecek ve ilişkinize gerekli duygusal enerjiyi getirebileceksiniz.
Daha güzel ve verimli haliniz herkesçe sevgi ile karşılanacak.

BAŞAK
Bugünlerde daha verimli olabilmek için etrafınızla etkileşime geçmeniz gerektiğini hep hatırlayın. Alış ve verişiniz dengede olacak. bu da size güveni artıracak.

TERAZİ
Her zaman aklınızda bir olayı ya da durumu nasıl şifalandırabileceğiniz olduğu takdirde her şey sizler için son derece sevgi dolu gerçekleşecek.

AKREP
Maddi konularda somut kazanımlar elde etmek için çaba gösterebilirsiniz. Size işinizde yardımcı olacak kişilerden de destek almaktan çekinmeyin.

YAY
Bugünlerde maddiyatla alakalı birikime geçtiğiniz ve güvencenizin arttığı bir gündesiniz. Ayrıca bu yolda başkalarının başarılarını da takdir edin.

OĞLAK
Aşk hayatınızın daha verimli olabilmesi için düşüncelerinizi hep pozitif yönde tutmanız gerekmekte. Bu yolda daha da başarılı ve sürdürülebilir adımlar atabileceksiniz.

KOVA
İş birliğine açık olduğunuz taktirde güzel zaferler elde edebileceksiniz.
Aldığınız kararların verimli olabilmesi açısından etrafınızdaki kişilere de danışmalısınız.

BALIK
Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmak yerine etrafınızdan da destek alarak ilerleyin. Bu sayede yeni fikirler ve yemi ilhamlar da hayatınıza girerek size perspektif kazandırabilir.