Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 18 Şubat 2024

18 Şubat günlük burç yorumları

KOÇ
Aşk konusunda partnerinize karşı birtakım özverilerde bulunabilirsiniz.
Ancak verebileceğinizden fazlasını vermediğinizden emin olmaya çalışın.

BOĞA
Açılımlarınız kulağa oldukça mantıklı gelebilir.
İşinizle alakalı özellikle de ortaklı çalışma niyetlerinizde mantığınız ile çalışacağınız kişileri kolay etkileyebilirsiniz.

İKİZLER
Bugünlerde özellikle yalnız olan İkizler aşk hayatlarında birtakım yenilikler söz konusu olabilir.
Yeni bir ilişki beklenmedik yerde kapınızı çalabilir.

YENGEÇ
Aşk hayatınızda gösterdiğiniz çaba ve fedakarlıkların karşılığını görmek isteyebilir ve göremediğinize inandığınız noktalarda sert tepkiler verebilirsiniz.

ASLAN
İsteklerinizi diplomasi yolu ile elde etmekte hiçbir problem çekmeyeceksiniz.
Aşk konusunda partnerinize davranışlarınızla doğru orantılı tepkimelerle karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK
Kendinizi istemediğiniz şeyleri yapmaya mecbur bırakmayın. İş konusunda sezgilerinize ve kalbinize güvenerek gerektiğinde risk almaktan korkmamayı tercih edin.

TERAZİ
Bugünlerde sosyal aktivitelerde bulunabilir, yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Bu süreçte yeni kültürleri tanımak sizin için oldukça keyifli olabilir.

AKREP
Bu aralar değişimden korkmamanız gereken bir dönemdesiniz keza her değişim mutlak hayrınıza olacak ve size keyifle huzur bahşedecek görünüyor.

YAY
Bu dönemi iyi değerlendirmeli ve tabularınızın sizi birtakım başarılara götürecek yollardan uzak tutmasına izin vermeden hayatınıza devam etmelisiniz.

OĞLAK
Bugünlerde isteklerinizi dile getirirken çekinebilir, yardım almayı çok kabul etmek istemeyebilirsiniz ancak çevrenizde bilir kişiler ya da yardım severler oluşabilir.

KOVA
Bugünlerde partnerinizle sert kararlar almadan önce mutlaka sezgisel olarak da doğru şeyi yaptığınızdan emin olun. Hayat size güzel sürprizler getirebilir.

BALIK
İlgi görmek istiyorsanız önce ilgi göstermeniz gerekebilir. İş konusunda özellikle yeni sözleşmeler ve anlaşmaların gündeme gelebileceği bir dönemdesiniz.