Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 22 Eylül 2021

22 Eylül günlük burç yorumları

KOÇ
Kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün geçirebilmek için işlerinizi günün erken saatlerinde halletmeyi tercih edebilir, planlı yaşamayı seçebilirsiniz.

BOĞA
Bugünlerde kararlarınızın arkasında durmakta problem çekebilir, ancak yine de devam etmeyi seçebilirsiniz.

İKİZLER
Kariyer planlaması yaparken daha gerçekçi yaklaşımlarda bulunmalı ve ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

YENGEÇ
Bugünlerde hayata dair niyetlerinizi olumlu tutabilirsiniz. Cümlelerinizin pozitif olması beraberinde olumlu bir süreç getirebilir.

ASLAN
Kusur olarak gördüğünüz eksikliklerinizi tamamlamak için gösterdiğiniz çaba sizi olumlu bir noktaya getirebilir.

BAŞAK
Aldığınız kararların arkasında durabilmenin cesaret gerektirdiğini görebilirsiniz. İş arkadaşlarınızda güzel intiba bırakan bir dönemdesiniz.

TERAZİ
Son zamanlarda hayat sizi seçeneklere zorlasa da siz kendinizi olayların içerisinden çıkartmayı tercih edebilirsiniz.

AKREP
Potansiyelinizi başarılı bir şekilde sürdürmek için çaba gösterebilirsiniz. Yeni bir şeyler elde etmek yerine elinizde olanı korumayı tercih edebilirsiniz.

YAY
Olumlu bir süreç geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilere pozitif enerji vermeniz beraberinde onların da iş motivasyonuna sahip olmasına neden olabilir.

OĞLAK
Ortada kalmak için elinizden geleni yapsanız da gün sonunda stresiniz sizi ciddi anlamda kavga çıkartmaya yönlendirebilir, sakin olmaya çalışın.

KOVA
Sosyal olarak olumlu bir imaj çizebilir, sevdiklerinizle bir arada bulunabilirsiniz. Özellikle işinizde koyduğunuz hedefler sizi başarılı bir konuma getirebilir.

BALIK
Sosyal açıdan olumlu ve kalıcı arkadaşlıklar kurabileceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınızda kendinize iyi gelecek şeyler denemeyi isteyebilirsiniz.