Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 18 Mayıs 2021

18 Mayıs günlük burç yorumları

KOÇ
Gerçek isteklerinizi bastırmak size sadece göğüs darlığı verecektir bu yüzden hayal ve hedeflerinize, niyetlerinize yürüyün.

BOĞA
Son zamanlarda bilhassa işinizde bu konuda uzmanlık geliştirmeden önce bazı tabuları yıkmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz.

İKİZLER
İnsanlara yardım etmeniz gerekebilir, yardım ederken kişisel egonuzu ön plana koymadan tüm samimiyetinizle, mümkünse gizlilik içinde yapmaya çalışın.

YENGEÇ
Başkalarına gösterdiğiniz ilgi ve yardımı bugünlerde kendinize göstermemiş olabilirsiniz. Çevrenizin de yardımları sizi rahatlatabilir.

ASLAN
Bugünlerde zamanınızı öğrenmeye harcamış olmanın size ego getirmemesi gerektiğini ve asıl amacınızı her daim hatırlayın.

BAŞAK
Genel olarak şu ana kadar olanla ilişkinizi kesip temiz bir sayfa açmak isteyebilirsiniz ve bu sayfanın başarılarla dolu olması için çaba gösterebilirsiniz.

TERAZİ
Eksiklerinizin başkaları tarafından dile getirilmesi rahatsız edebilir. Kendinizi iyi ifade edebilmeye çabalamak bugünün konusu olsa da karşı tarafı da dinleyin

AKREP
Son zamanlarda aşk hayatınızda belirgin değişiklikler talep etmeniz partneriniz açısından şaşkınlıkla karşılanabilir. Karşınızdakinin de ne istediği önemli.

YAY
Kalbinizden geçen bazı dileklerinize dair beklenmedik kapılar da bugünlerde açılabilir. Bu hal ve durum size oldukça iyi gelip ruhunuzu arındıracaktır.

OĞLAK
Özellikle işiniz ya da profesyonel hayatınızda demotive edici eleştiriler ile bugünlerde uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

KOVA
Kendi kişisel özelliklerinizin farkına varın ve onları ön plana çıkarmaya çalışın. Kendinizi tanıma noktasında verimli sonuçlar alacağınız bir gün, gözlemci olmalısınız.

BALIK
Mümkünse dinlenmeye veya kendi isteklerinizi mümkün olduğunca gerçekleştirmeye ihtiyacınız var. Kendinize odaklanın.