Tarihi 6 Nisan 2016

Para füzeleri

ABD geçtiğimiz yıl askeri harcamalara 596 milyar dolar harcayarak dünya lideri oldu. Onu 215 milyar dolarla Çin takip etti. Askeri harcamalarını iki katına çıkaran Suudi Arabistan, bir yılda tam 87.2 milyar dolar harcayarak 3. sıraya yükseldi. Türkiye ise 2014'te 22.6 milyar dolar ile 14. sıradaydı. Ancak 2015'te ilk 15'in içine giremedi.
Savaşlar, kaoslar, patlayan bombalar, terör, korku ve dehşet 2015'te dünyada askeri harcamalarda adeta patlamaya neden oldu. Tam 1.7 trilyon dolarlık bir piyasa çıktı ortaya. Peki, akılları durduracak kadar muazzam bir pazarda, trilyon dolarları götürenler kim?
Tabii ki her türlü çatışmadan beslenen SİLAH BARONLARI... Karun gibi zengin olan bu şirketler, evlilikler yaşadıkları PETROL BARONLARI ile de akraba.
Bankalar da bu evlilikler sonrası doğan çocuklar. Dünya medyası ise bu evliliklerin gayrı meşru evlatları. İsviçre'de, Cayman adalarından tutun Karayiplere kadar birçok adacıklarda baronların kurduğu muazzam bir sistem vardı. 20 bin nüfuslu adalarda tam 800 bin paravan şirket kuruluyor, terördenuyuşturucuya, ülkelerinden servetini kaçıran işadamlarına kadar önüne gelen trilyonlarca doları BARONLARIN bankalarına yatırıyordu. İki yıl önce, baronlar adına ekonomik tetikçilik yapan John Pekins'le röportajı yayınlamıştık ahaber'de YazBoz'da. "Ülkeleri ele geçirmek için önce biz ekonomik tetikçileri gönderiyorlar. Başkanları ikna edemezsek, dünya medyası ile saldırı başlıyor. O da yetmezse suikastçiler gönderiliyor. Son aşama ise ordularla işgal. Panama'da darbe yapmak için beni göndermişlerdi. Orada gerekenler yapıldı" diyordu. İşte o Panama'dan milyonlarca belge sızdırıldı şu günlerde.
Dünya "Panama Belgeleri" adı verilen bu olayla sallanıyor. Kara para aklamak için adacıklar ve İsviçre'deki bankaları kullananların listesi yer alıyor o milyonlarca belgede. 1 Mayıs'ta tamamı tüm dünyaya servis edilecek. Yani nükleer başlıklı "PARA FÜZELERİ" 25 gün sonra rampadan fırlatılacak. Kimler yıkılacak, kimler ağır hasar alacak henüz belli değil. Füzeleri göndermeden önce bazı isimler açıklandı.
İngiliz ve Amerikan medyası o listeden sadece Putin'e hemen saldırmaya başladı. "Putin 18 Eylül'deki seçimlere aday olarak bile girmeyecek" diyerek hem de.
Belgelere göre Putin'e yakın 18 kişi, toplam 2 milyar dolarlık vergi kaçırdı. Bunlardan en önemlisi Media Overseas ve Sonnette Overseas'in resmi sahibi Sergei Roldugin.
Bu işadamı aynı zamanda Putin'in kızı Maria'nın vaftiz babası. Vaftiz babasının diğer şirketi Sandalwood Continental'ın yalnızca 1 dolara bir varlık satın aldığını ve bunu üç ay sonra 133 milyon dolara sattığı belirtiliyor belgelerde. Rusya devlet bankası da vaftiz babasına 800 milyon dolarlık kredi vermişti. Putin'in arkadaşı ve özel bankacısı Bank Rossiya'nın sahibi Yuri Kovalcuk de listede var. Çocukluk arkadaşı Rotenberg de... Rus liderin evinde çalışan bir kişinin eşinin de... Putin'in sadık dostu Kremlin Sözcüsü Peskov'un eşi Tatyana Navka diğer bir isim. Putin belgeleri yalanlıyor, "Bu bir CIA operasyonu, beni seçtirmek istemiyorlar" diyor. Benim en çok merak ettiğim ise, 100'er trilyon dolarlık servetleri olan Rotschild ve Rockfeller aileleri ile onların ekonomik tetikçisi Soros... Bu üçlünün ismi o listelerden çıkacak mı? Çünkü, kara para aklayan bankaların tamamına yakını bu iki ailenin. Soros ise adacıklarca para aklama işinde kullanılan fon şirketlerinin ve bankalarının kurucusu. Eğer para aklama işini adacıklardan ABD'de Nevada'da kurulan yeni serbest bölgeye çekersen belki kurtulursun. Soros ve onun patronları belki de böyle yaptılar ve kurtulacaklar. Bana tuhaf gelen, onların veya evlilik yaptıkları şirketlerin patronu olduğu ABD ve İngiliz basını, kızının vaftiz babasına kadar Putin'e saldırması. Ancak o listede Cameron da var.
Ve o medya dün Cameron'a "Olay nedir" diye sadece tek soru yöneltip "Bu ailevi konudur o kadar" cevabı alıyordu. Aynı saatlerde de ABD'de mahkeme Meksika körfezini kirleten çokuluslu İngiliz petrol şirketi BP'ye dün tam 20 milyar dolar ceza kesiyordu. Bugüne kadar bir şirkete kesilen en büyük cezaydı bu. Rostchild ailesi, BP'nin ortağıydı. Ve Meksika Körfezi'ni kirleten petrol araması BP'de Rotschild ailesine bağlı olan grup tarafından yapılıyordu. Evet ilk defa karşılaşacağımız şiddette BÜYÜK bir savaş için düğmeye basıldı. Namlulardan mermi yerine "PARA" fırlıyor.