Hainlere direnirken tanktan düşerek ağır yaralanmıştı! Çetin Yıldız duygularını TAKVİM'e anlattı

15 Temmuz’da Genelkurmay Başkanlığı önünde hainlere direnirken tanktan düşerek ağır yaralanan Çetin Yıldız, “O günü unutturmamamız lazım. Çocuklarımıza, gençlerimize bu hainliği anlatalım ki devletimizin nasıl ayakta durduğunu, kimlerin sayesinde o gecenin bertaraf edildiğini bilsinler” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2023 Güncelleme 15 Temmuz 2023, 08:47
Hainlere direnirken tanktan düşerek ağır yaralanmıştı! Çetin Yıldız duygularını TAKVİM’e anlattı

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı Genelkurmay Başkanlığı önünde direnirken hainlerin sürdüğü tanktan düşerek ağır yaralanan evli ve 4 çocuk babası gazi Çetin Yıldız (41) destanın 7'nci yıldönümü yaklaşırken duygularını TAKVİM'e anlattı. 9 ay boyunca yoğun bakımda tedavi gören, sol kolunda yüzde 70 felç durumu bulunan Yıldız, "Bırakın 7 yılı, 100 yıl geçse de bu hainlerin yaptıkları ihanet unutulmayacak. Halkına kurşun sıkanlar bu kahraman milletten cevabını aldı. Bunun bir parçası olmaktan gurur ve şeref duyuyorum. Milletimize, devletimize kalkan eli kırarız.


KİMSE BİZİ YIKAMAZ
Biz ölümü göze alıp gittik ama Rabbim bize gaziliği nasip etti. Hainlere karşı her zaman göreve hazırız. Allah göstermesin ama bir daha olsa bu halimle bile bir dakika düşünmem" dedi. Bu toprakların iki haine verilecek kadar kolay kazanılmadığını söyleyen Gazi Yıldız "Bir oldukça, diri oldukça kimse bizi yıkamaz. Bunu başta hainler olmak üzere tüm dünyaya karşı gösterdik. Çıkmış mağdur edebiyatı yapanlar var. Siz şehitlerin yetimlerinin vebalini nasıl vereceksiniz?" diye konuştu.



MAĞDUR TİYATROSU OYNADILAR
İkamet ettiği Konya'nın Kulu ilçesinde ismi bir ortaokula verilen Yıldız, "O günü unutturmamamız lazım. Çocuklarımıza, gençlerimize bu hainliği anlatalım ki devletimizin nasıl ayakta durduğunu, kimlerin sayesinde o gecenin bertaraf edildiğini bilsinler. Darbe girişimi dünyanın dengesini değiştirmeye yönelik bir meydan savaşıydı. Bu mücadeleyi mağdur tiyatrosu oynayanlara aldanarak heba etmememiz gerekiyor." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN