Onur Şener’in şarkı cinayetine kurban gitmesinin ardından benzer bir olay İstanbul'da da yaşandı

Ankara’da müzisyen Onur Şener’in şarkı cinayetine kurban gitmesinin ardından benzer olay İstanbul’da yaşandı. Mert Öztürk, Arda Güner’e “İstek parçamı nasıl değiştirirsin” deyip kafa atarak burnunu kırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2022 Güncelleme 06 Ekim 2022, 06:57
Onur Şener’in şarkı cinayetine kurban gitmesinin ardından benzer bir olay İstanbul’da da yaşandı

İÇİNDEKİLER

Türkiye, Ankara'daki bir eğlence mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener'in şarkı cinayetine kilitlendi. Olayın yankıları sürerken benzer bir hadise de İstanbul Ataşehir'de meydana geldi. Geçen yıl Ekim ayında arkadaşlarıyla birlikte ünlü bir eğlence mekanına giden Arda Güner (20), istek parça çaldırdı. Bu sırada kendi istek parçası çalmakta olan ve Güner'in değiştirmesiyle çılgına dönen Mert Öztürk (25), adeta terör estirdi. Genç adam "İstek parçasını bilmeden değiştirdim, özür dilerim" dese de yumruk ve kafa yedi. İstek parça kavgasında olayı sakinleştirmek istedikçe darp edilen Arda Güner'in burnu kırıldı. Taraflar arasında istek parça nedeniyle tartışma çıktığını ve Mert Öztürk'ün Arda Güner'i kafa atarak darp edip burnundaki kemiği kırdığını belirten savcılık "kasten yaralama" suçundan 4 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı. Öztürk, önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkacak. (Arzu KAYA)



PEDAGOG EŞLİĞİNDE VERİLECEK
Müzisyen Onur Şener, geçen cumartesi gecesi istek şarkıyı okumadığı gerekçesiyle cam bardakla saldırı sonucu öldürüldü. Şener'den geriye kızı Ceyla'yla (5,5) fotoğrafları kaldı. Ölüm haberinin kızına pedagog eşliğinde verileceği açıklandı. Olayla ilgili 3 kişi tutuklanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN