Annesi tarafından para karşılığı bir aileye satılan Saime Kandiltaş, evlendiği eşinden 5 yıldır şiddet görüyor

Saime Kandiltaş, annesi tarafından para karşılığında bir aileye satıldı. Evlendiği eşi de 5 yıl boyunca şiddet uyguladı. Talihsiz kadın, hala ölüm tehdidi aldığını ve çocuklarını göremediğini anlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2022 Güncelleme 04 Ağustos 2022, 06:59
Annesi tarafından para karşılığı bir aileye satılan Saime Kandiltaş, evlendiği eşinden 5 yıldır şiddet görüyor

İÇİNDEKİLER

Adana'da bir firmada satış temsilcisi olarak çalışan Saime Kandiltaş (34), 16 yaşındayken annesi tarafından para karşılığı başka bir aileye satıldı. Üvey annesiyle birlikte yaşamaya başladı. 2010 yılında evlendiği H.Y'den (37) A.R. (6) ve Ö.İ. (8) isimlerini verdikleri iki çocukları dünyaya geldi. 5 yıl önce eşinden şiddet görmeye ve ölümle tehdit edilmeye başlandı. Bu duruma dayanamadı. Boşanma kararı alarak eşine dava açtı. H.Y, "Çocukların velayetini vermezsen boşanmam" diyerek eşini kararından vazgeçirmeye çalıştı. Ancak kararlı kadın, boşandı.



İNTİHARA KALKIŞTIM
5 yıldır sürekli şiddet gördüğünü ve aldatıldığını söyleyen Kandiltaş, "Çocuklarımın benim yaşadıklarımı yaşamaması için bu zulmü çektim. Otomobilden atıldım, hastanede, evde, iş yerinde dayak yedim. İsmini söylediğim, 'Aşkım' diye seslenmediğim için bile dövüyordu. Eve geldiğinde suratımın asık olduğunu söyleyip şiddet uyguluyordu. İntihara bile kalkıştım. Artık tahammül edemez duruma geldim" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN