Sac kavurma nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta'da beğenilen yemek! Sac kavurma malzemeleri ve yapılışı

Gelinim Mutfakta programında bugün yarışmacılar sac kavurma yapıyor. Programı anbean takip eden izleyiciler ise bu yemeğin yapılışı hakkındaki detayları öğrenmek üzere araştırmalara başladı. Damak zevkine hitap eden ve ülkemizin önemli lezzetlerinden olan sav kavurmanın malzemelerini, tarifini ve yapılışını haberimizde detaylı bir şekilde derledik. Peki, sac kavurma nasıl yapılır? Sac kavurma malzemeleri ve yapılışı nasıl? İşte merak edilenler...

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün saat 13.00'te izleyicisiyle buluşan Gelinim Mutfakta programında yapılan yemekler izleyiciler tarafından merak ediliyor. Her gün farklı bir yemeğin yapıldığı programda bugün sac kavurma yapılılıyor. İzleyiciler ise tarifi öğrenmek adına "Sac kavurma nasıl yapılır?" sorusuna yanıt arıyor. İşte sac kavurma malzemeleri ve yapılışı

SAC KAVURMA NASIL YAPILIR?

Malzemeler:

1 kg kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)
1 çay bardağı sıvıyağ+1 çorba kaşığı sıvıyağ
3 adet domates
250 gram sivri biber
Tuz, karabiber

İşte yapılışı hakkında bilgiler;

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.