Mor ekmeğin faydası saymakla bitmiyor!

Malatya'daki bir fırında, mor meyve ve sebzelerin renk pigmentlerinden alınan antosiyanin maddesi hamura katıldı. O hamurlardan da mor ekmek yapıldı. Gıda Mühendisi Onur Palut, mor ekmeğin faydalarını anlattı: Diyabet ve tansiyona iyi geliyor. Kanser riskini azaltıyor. Kalp ve karaciğer için detoks etkisi yaratıyor.

Malatya'daki bir fırında, mor meyve ve sebzelerin renk pigmentlerinden alınan antosiyanin maddesi hamura katıldı. O hamurlardan da mor ekmek yapıldı. Gıda Mühendisi Onur Palut, mor ekmeğin faydalarını anlattı: Diyabet ve tansiyona iyi geliyor. Kanser riskini azaltıyor. Kalp ve karaciğer için detoks etkisi yaratıyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.