Soğan sarımsak kanseri savursak

Uzmanlar düzenli olarak soğan, sarımsak ve pırasa tüketmenin bağırsak kanserinden koruduğunu söylüyor. Hastalık yaşlıları olduğu kadar, gençleri de tehdit ediyor!

Bağırsaklarımız vücudun ikinci beyni sayılıyor. Bağırsakların sağlıklı olması, tüm bedeni etkiliyor. Bağırsak kanserinde erken tanı ise hayat kurtarıyor. Uzmanlar, 50'li yaşlardan sonra her 2 yılda bir kolonoskopi yapılmasını öneriyor. Bu hastalıktan korunmanın yolu, sağlıklı beslenmekten ve düzenli kontrolleri yaptırmaktan geçiyor. Çin'de bulunan China Medical Üniversitesi tarafından yapılan araştırmalar ise düzenli olarak soğansarımsak-pırasa tüketmenin bağırsak kanserinden koruduğunu ortaya koyuyor.
RİSKİ AZALTAN BESİNLER
Fındık, ceviz, kara üzüm, kiraz, semizotu, ahududu, böğürtlen, erik, elma, şeftali, bezelye, patates, soya fasulyesi, kakao, turp, yeşil çay, yeşil soğan...
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.