Başkan Erdoğan'dan Müge Anlı'ya Palu ailesi tebriği

atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan Palu ailesi ile ilgili kan donduran gerçekler Türkiye'nin gündemine oturdu. Zanlılar canlı yayında gözaltına alınırken Başkan Erdoğan başarısından dolayı Müge Anlı'yı arayarak tebrik etti.

Giriş Tarihi 11 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 11 Ocak 2019, 08:42
Başkan Erdoğan’dan Müge Anlı’ya Palu ailesi tebriği

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, atv'de program yapan Müge Anlı'nın ekrana taşıdığı ve tüm Türkiye'yi haftalardır ekran başına kilitleyen "Palu Ailesi" olayına kayıtsız kalmadı. Geçen gün gerçekleşen ve 7 kişinin gözaltına alındığı izlenme rekorları kıran bölümün ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müge Anlı ile görüştü ve tüm bakanlıklara talimat verdiğini söyleyerek teşekkür etti.

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'de ortaya çıkan Palu Ailesi'nin yaşadıklarını Türk halkı hayretle takip etti. Aile içerisinde birçok cinayet, tecavüz ve darp içeren olayın geçen gün yayınlanan bölümü gün içerisinde yayınlanan 100 programın yer aldığı reyting ölçümünde rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Kantar Medya tarafından alınan verilere göre program Tüm Kişiler'de 7.09 izlenme oranı ve 34.94 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de 5.11 izlenme oranı ve 33.17 izlenme payı, 20+ABC1'de 6.80 izlenme oranı ve 35.22 izlenme payı alarak en yüksek izlenme payına ulaştı. Öte yandan Palu Ailesi'nde yaşananlar #MügeAnlı etiketiyle Twitter'da en çok konuşulan konu olarak birinci sıraya girdi.

3 BAKANLIĞA TALİMAT
Geçen gün canlı yayında Kocaeli Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla "Kasten adam öldürme suçu" kapsamında ailenin 7 ferdi gözaltına alınmıştı. Heyecanlı dakikaların yaşandığı programın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da konu ile ilgili görüşmek için Müge Anlı'yı aradı. Konunun takipçisi olduklarını ifade eden Erdoğan Adalet, İçişleri ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlıklarına talimat verdiklerini ifade etti. Büyük bir dehşetin yaşandığı olayı tüm kalemleriyle takip edildiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan olayı ortaya çıkaran Anlı'ya da teşekkür etti.