Şifa deposu bal kabağı

Soğukların kendini göstermesiyle birlikte hastalıklar kol geziyor. Liv Hospital Check-up ve Sağlıklı Yaşam Kliniği'nden Yrd. Doç. Dr. Eren Eroğlu, sonbaharı sağlıklı geçirmenin şifrelerini açıklıyor... Grip aşısı yaptırmanın yanı sıra bol bol sebze ve meyve tüketilme-sini öneriyor. "Sebzeler ne kadar renkliyse besin değerleri de o kadar yüksektir. Günleri renklere ayırın, bir gün sarı renklileri yiyin (greyfurt, bal kabağı, mısır, elma) bir gün koyu yeşilleri tercih edin (brokoli, pırasa) kırmızı ve moru da ihmal etmeyin" diyor. Abur cubur tüketiminin de sınırlandırılmasını öneren Dr. Eroğlu, önerilerini sıralıyor: Ağzınıza sakız ya da naneli kalorisiz şeker atın, bir bardak çay ya da su için.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.