Balığı unutma

Ülkemizde 600 bin Alzheimer hastası bulunuyor. Unutkanlıkla seyreden hastalık, özellikle 65 yaş üstünü tehdit ediyor. Prof. Dr. Gülay Kenangil, hastalıktan korunma yöntemlerini şöyle açıklıyor: "Çok sıkı vejetaryen diyetler, B12 eksikliğine neden olarak bilişsel fonksiyonları bozabiliyor. Bu da hastalık riskini arttırıyor. Az kırmızı et, meyve-sebze, balık, ceviz, fındık, zeytinyağı ve diğer sağlıklı yağlardan oluşan Akdeniz mutfağı, Alzheimer'a karşı koruyor."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.