Bunamaya köri engeli

Lezzeti ile yemeklere tat katan körinin bunamayı da engellediği ortaya çıktı. Bilim adamlarının 40-90 yaş arası 96 kişi üzerinde 1 yıl süren araştırması sonucu haftada en az 1 kez körili yemek yemenin demansa (bunama) yakalanma riskini düşürdüğü anlaşıldı. Körinin beyin gücünü artırdığını söyleyen bilim adamları, "Özellikle yaşlılıkta hafıza kaybına karşı koruma sağlar" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.