Kadınbudu köfte

MALZEMELER:
500 gr yağsız dana kıyma
1 çay bardağı pirinç
1 yumurta
1 soğan
Tuz, karabiber. KIZARTMAK İÇİN
Galeta unu
3 adet yumurta
Sıvı yağ
YAPILIŞI: Pirinç haşlanır ve süzülür. Yemeklik doğranan soğan az yağda kavrulur. Kıymanın yarısı ilave edilerek orta derecede pişirilir. Yağı süzülerek yayvan kaba aktarılır. İçine yumurta, pirinç, tuz, biberi ayarlanıp çiğ olarak kalan 250 gr kıyma da konulduktan sonra yoğurulur. Yarım saat dinlendirdikten sonra hazırlanan köfteler una ve yumurtaya bulanıp iyice kızdırılan sıva yağda kızartılır.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.