Kütahya’da motosiklet ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 3 yaralı
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde motosiklet ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazada 2'si sürücü biri yolcu olmak üzere 3 kişi yaralandı.
Olay, Tavşanlı ilçesi Yeni Mahalle Cennet Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ahmet T. idaresindeki 43 AGB 258 plakalı motosiklet ile Baran U. yönetimindeki elektrikli bisiklet, seyir halindeyken çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet ve bisiklet savrulurken, iki sürücü ile elektrikli bisiklette yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.
Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapıldıktan sonra Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü açıklandı.