06 Mart 2018
HSK Başkanvekili'nden "Bilgi Kitapçığı" yanıtı
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili Mehmet Yılmaz, hakimlere tahliye konusunda HSK'ye başvurmaları gerektiği yönünde talimat verildiği iddialarıyla ilgili, "HSK'deki delil havuzu sebebiyle Adalet Bakanlığı o kitapçıkta adli soruşturmalarda karar verecek hakimlere, 'Karar vermeden önce HSK ile istişare edersen, bu delilleri istersen göreceksin' diyor. Bu, darbe soruşturmalarının daha sıhhatli yapılması, adil yargılama, sanık, mağdur haklarına halel getirmeme adına yapılmış bir açıklama mahiyetinde. Amacı bu." dedi.
06 Mart 2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonla görüştü. Erdoğan ile Putin'in telefonla görüşmesinde, başta Doğu Guta'da yaşanan insanlık trajedisi olmak üzere Suriye'deki son gelişmeler ele alındı.
06 Mart 2018
Emine Erdoğan: Kadın ve erkek bir bütünün iki yarısıdır
Emine Erdoğan Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni"nde konuştu.
06 Mart 2018
Afrin'de bir köy daha teröristlerden temizlendi
TSK ve ÖSO, Afrin'in Katmah köyünü teröristlerden temizledi
06 Mart 2018
Teröristlerin hain planı deşifre oldu
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'e ilerleyişi sürerken, terör örgütü YPG/PKK-DEAŞ'ın, kara harekatına karşılık ilçenin dört bir tarafını hendek ve toprak setlerle çevirdiği ortaya çıktı. Başta çocuklar olmak üzere, Afrin'de yaşayan sivillerin hayatı hiçe sayılarak geliştirilmeye çalışılan tahkimatın inşasında, çocukları kaçırılarak silah altına alınan bölge halkının, zorla ve tehditle çalıştırıldığı belirlendi.
06 Mart 2018
BM'den skandal PKK/YPG sözleri
Türk Silahlı Kuvvetleri, BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric’in PKK/YPG’nin kastedildiğini belirterek “Afrin’deki yerel yöneticiler halen hiç kimsenin şehri terk etmesine izin vermiyor” sözlerini yayımladı.
06 Mart 2018
Bakan Albayrak onların isimlerini tek tek saydı
"Bakan Albayrak onların isimlerini tek tek saydı" haberi için lütfen tıklayın...
06 Mart 2018
Sungur Tekin geri dönüyor
TRT1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'un 109. bölüm fragmanında kardeşi için idam emri verildiği haberini alan ağabeyi Sungur Tekin, obaya geri dönüyor. İşte Sungur Tekin'in geri dönüş sahnesi...
06 Mart 2018
Bakan Albayrak: Yok olmaya mahkum olacaklar
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni"nde konuştu.
06 Mart 2018
Roma'daki komşuları Cengiz Ünder'i anlattı
"Roma'daki komşuları Cengiz Ünder'i anlattı" haberi için lütfen tıklayın...