MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - ATV CANLI YAYIN - 20 Ocak 2023 | Üfürükçü Süleyman gözaltında! Hilal Baltacı eve dönecek mi?

ATV canlı yayınında Müge Anlı son dakika gelişmelerini aktarıyor... Kuzeninden dayak yedi, bir daha haber alınamadı! Sedat Özcan'ın kaybında cinayet şüphesi! Kuzeninden şiddet gördü şüpheli bir şekilde kayboldu. Cinayete mi kurban gitti? Küçük yaştaki çocuğa musallat oldu, bir anne ve babanın evlat mücadelesi! Hilal gerçeği görebilecek mi? 17 yaşındaki Hilal ve 51 yaşındaki üfürükçüyle ilgili son dakika gelişmesi! "Kocamı yengem kaçırdı" diyen bir kadın, yıkılan dünya, dağılan yuva! Kiminle gitti, nerede kaldı? Halil Kural'la ilgili sıcak gelişme!

Giriş Tarihi 16 Ocak 2023, 10:10 Güncelleme 20 Ocak 2023, 13:54
MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - ATV CANLI YAYIN - 20 Ocak 2023 | Üfürükçü Süleyman gözaltında! Hilal Baltacı eve dönecek mi?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı ATV canlı yayında son dakika gelişmeleri... Atv gündüz kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Atv Müge Anlı son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI İZLE - TIKLA

Küçük yaştaki çocuğa musallat oldu, bir anne ve babanın evlat mücadelesi! Hilal gerçeği görebilecek mi? 17 yaşındaki Hilal ve 51 yaşındaki üfürükçüyle ilgili son dakika gelişmesi!

"Kocamı yengem kaçırdı" diyen bir kadın, yıkılan dünya, dağılan yuva! Kiminle gitti, nerede kaldı? Halil Kural'la ilgili sıcak gelişme!

Kuzeninden dayak yedi, bir daha haber alınamadı! Sedat Özcan'ın kaybında cinayet şüphesi! Kubilay Güney kuzenini öldürdü mü?

Otobüse bindi, bir daha geri dönmedi. 14 yaşındaki kızla ilgili sıcak gelişme Müge Anlı'da!