İzleyiciyi üzecek! Alparslan Büyük Selçuklu yayın akışından kaldırılıyor! Nedeni de ortaya çıktı! Meğer...

Sezona veda eden dizilere yenileri ekleniyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte bir çok dizi sezon finali yapmaya başladı. Alparslan Büyük Selçuklu takipçilerini ilgiilendiren bir gelişme yaşandı. Akli Film yapımı imzalı, yönetmenliğini Sedat İnci'nin yaptığı, senaryosunu Emre Konuk'un kaleme aldığı, ilk bölümü 8 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan tarihi dizi hakkında karar verildi. Alparslan Büyük Selçuklu yayın akışından kaldırılacak. Peki neden? Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapacak? Alparslan Büyük Selçuklu bitecek mi? Yanıtları haberimizde...

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2022, 12:03 Güncelleme 31 Mayıs 2022, 12:03
İzleyiciyi üzecek! Alparslan Büyük Selçuklu yayın akışından kaldırılıyor! Nedeni de ortaya çıktı! Meğer...

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarında yayınlanan 3 diziden kötü haber geldi. İzleyicileri üzülecek! Gönül Dağı ve Teşkilat'ın ardında bu kez de Alparslan Büyük Selçuklu ile ilgili üzen gelişme yaşandı. İki dizinin ardından Alparslan Büyük Selçuklu'nun da yayın akışından kaldırılacağı ortaya çıktı. Peki Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapacak? Alparslan Büyük Selçuklu bitecek mi? Başrollerini Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in paylaştığı dizi hakkında 'sezon finali' açıklaması geldi. İşte detaylar...

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU FİNAL Mİ?

Alparslan Büyük Selçuklu 27. Bölüm ile bu akşam TRT 1'de ekrana gelecek. İlgiyle takip edilen tarihi dizi bu hafta sezon finali yapacak. Fenomen dizinin önümüzdeki sezon kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi.

27. BÖLÜMDE NELER OLACAK? (SEZON FİNALİ)

Fetih için ilk mancınık atışları yapılmış, Alparslan ikinci kez atış için emir verecekken atabeyinin ve Akça'nın Vaspurakan Kalesi'nde olduğunu anlamış ve tereddütte kalmıştı. Fetih harekatı Akça ve Hasan Bey'in kalede olmasına rağmen devam edecek mi, yoksa Alparslan onları içeriden çıkartmanın bir yolunu bulabilecek mi?

Alparslan bunun kararını vermekte zorlanacak, diğer beylerle ters düşecek. Fetih mi, yoksa canı gibi sevdiği kişiler mi? Vaspurakan'da esir olan Hasan Bey, öldü sanılarak içeri getirilen Akça'nın kızı olduğunu öğrenmişti.

Alpagut'un bir planı olduğunu anladığımız bu mevzu, Akça ile Hasan Bey'in baş başa kalıp bir kaçış yolu bulması için onlara vakit kazandırdı. Kaleden çıkabilecekler mi, yoksa kale içerisinde kalıp fethin gerçekleşmesi için içeride mücadele mi verecekler? Selçukluların ayak seslerini yakından hisseden Vaspurakan kaderine razı mı olacak, yoksa yeni bir yol izleyerek Selçuklu ordusunu beklenmedik bir darbe mi vuracak?

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU YENİ SEZON NE ZAMAN?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin Eylül ayı itibariyle yeni sezonuyla ekranlarda yer alması bekleniyor.