MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 29 Nisan 2022 | 58 yaşındaki Aysel Gülmez'in şüpheli kaybında gece karanlığındaki esrarengiz kadın!

Yayla evinde çoban cinayeti! Bir yanda ailesi, diğer yanda komşuları... Suçlamalar, söylentiler, silah tartışması! Durmuş Yanmaz'ın katili kim? 2 çocuk annesinin şüpheli kaybı! Çiftlik evi, kavgalı olduğu komşu... Aysel Gülmez'e ne oldu? Bir annenin evlat mücadelesi! 22 yıl görmedi, 9 yıl haber alamadı. Canlı yayında son bulan endişe! Ömer Ömerova çeyrek asır sonra annesinin karşısında! Hepsi ve daha fazlası Atv canlı yayınında Müge Anlı'da.

Giriş Tarihi 29 Nisan 2022, 12:52 Güncelleme 29 Nisan 2022, 12:52
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 29 Nisan 2022 | 58 yaşındaki Aysel Gülmez’in şüpheli kaybında gece karanlığındaki esrarengiz kadın!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı son bölüm izle... Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Müge Anlı Atv son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI YOUTUBE İZLE - TIKLA

Aysel Gülmez'e ne oldu? Dikkat çeken mesajlaşma, gece karanlığındaki kadın! Umursamadı mı, susturuldu mu?

18 yaşında genç bir kız! İşe diye gitti bir daha geri dönmedi. Kaçırıldı iddiası, endişeli bekleyiş! Edanur Karaca nerede?

Yayla evinde çoban cinayeti! Bir yanda ailesi, diğer yanda komşuları... Suçlamalar, söylentiler, silah tartışması! Durmuş Yanmaz'ın katili kim?

2 çocuk annesinin şüpheli kaybı! Çiftlik evi, kavgalı olduğu komşu... Aysel Gülmez'e ne oldu?

Bir annenin evlat mücadelesi! 22 yıl görmedi, 9 yıl haber alamadı. Canlı yayında son bulan endişe! Ömer Ömerova çeyrek asır sonra annesinin karşısında!

Yayla evinde öldürülen çoban, tek görgü tanığı, yanıt arayan sorular, çarpıcı ifadeler, husumet! Durmuş Yanmaz'ın katili kim?

Türkiye'de doğdu Fransız bir aileye evlatlık verildi.