MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 10 Aralık 2021 | Mehmet Muharrem Elbay cinayeti davasında kim ne söyledi mahkeme ne karar verdi?

Bağ evi için infaz kararı, susmaya yemin eden 3 kardeş! Duruşmada neler oldu? Kim ne söyledi, mahkeme ne karar verdi? Mehmet Muharrem Elbay cinayeti davasında yaşananlar Müge Anlı canlı yayınında.18 yaşındaki genç bir kız, 2015'te ortadan kayboldu yıllar sonra öldürüldüğü ortaya çıktı! Kimsesizler mezarlığına gömüldü. Kuşku uyandıran detaylar, anenden şok iddialar! Meliha Özsu cinayeti Müge Anlı'da! Simit almaya çıkıp bir daha geri dnmeyen bir kadın, çaresiz ve gözü yaşlı bir koca! Kuşkulanılan askerlik arkadaşı! Birsen Demirok'la ilgili sıcak gelişme... Hepsi ve daha fazlası Atv canlı yayınında, Müge Anlı'da...

Giriş Tarihi 10 Aralık 2021, 12:52 Güncelleme 10 Aralık 2021, 12:52
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 10 Aralık 2021 | Mehmet Muharrem Elbay cinayeti davasında kim ne söyledi mahkeme ne karar verdi?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayın izle... Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Müge Anlı Atv canlı yayınını haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE İZLE - TIKLA

Bağ evi için infaz kararı, susmaya yemin eden 3 kardeş! Duruşmada neler oldu? Kim ne söyledi, mahkeme ne karar verdi? Mehmet Muharrem Elbay cinayeti davasında yaşananlar Müge Anlı canlı yayınında.

18 yaşındaki genç bir kız, 2015'te ortadan kayboldu yıllar sonra öldürüldüğü ortaya çıktı! Kimsesizler mezarlığına gömüldü. Kuşku uyandıran detaylar, anenden şok iddialar! Meliha Özsu cinayeti Müge Anlı'da!

Simit almaya çıkıp bir daha geri dnmeyen bir kadın, çaresiz ve gözü yaşlı bir koca! Kuşkulanılan askerlik arkadaşı! Birsen Demirok'la ilgili sıcak gelişme...

Hüsranla biten milyonluk servet hayali, açığa çıkan gizli ittifak, benzer iddialar, tuzağa düşüren vaatler! Emine Karayılan'ın tuzağa düşürülme hikayesi Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında.

18 yaşında genç bir kız, 2015'te ortadan kayboldu yıllar sonra öldürüldüğü ortaya çıktı. Kuşku uyandıran detaylar, anneden iddialar... Meliha Özsu cinayeti Müge Anlı'da...

Simit almaya diye çıktı bir daha dönmedi! Çaresiz koca, şüphelendiği askerlik arkadaşı! 21 yaşındaki Birsen Demirok nerede?

Tüm ailesini bırakıp gitti metruk bir binada bulundu. Yürekleri dağğlayan çağrı, yeni bir başlangıç! Sevda Kılıç'la ilgili gelişmeler Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında.

Milyoner olacağına inandı, 2 aylık bebeği ile ortada kaldı. Terk eden koca, kaybolan yüzbinlerce lira. Emine Karayılan'ın kararan hayatı canlı yayında.

18 yaşında genç bir kız, 2015'te ortadan kayboldu yıllar sonra öldürüldüğü ortaya çıktı. Kuşku uyandıran detaylar, anneden iddialar...Meliha Özsu cinayeti Müge Anlı'da...

Tüm ailesini bırakıp gitti metruk bir binada bulundu. Yürekleri dağlayan çağrı, yeni bir başlangıç! Yayının ardından neler yaşandı? Sevda Kılıç'la ilgili sıcak gelişmeler Müge Anlı canlı yayınında!

Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu PSM'de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği gecede 'En İyi Gündüz Kuşağı Programı' ve 'En İyi Kadın Sunucu' ödüllerinin sahibi Müge Anlı oldu.

Müge Anlı ödülünü Demet Akbağ'ın elinden aldı. Gözyaşlarını tutamayan Anlı, bir süre konuşmakta güçlük yaşadı.

"İÇİMDEKİ KELEBEKLERİ HAREKETE GEÇİREN..."

Anlı teşekkür konuşmasında "İçimdeki kelebekleri harekete geçiren 'Altın Kelebek' heyecanını bana yaşatan, 14 yıldır benimle yürüyen herkese teşekkür ederim. Bir avuç arkadaşımla çıktığım bu yolda milyonlarca isimsiz kahraman benimle yol aldı. Kötü insanlarla aynı havayı solumak istemiyorduk. Eşlerin, çocukların gözyaşlarını dindirdik. Aşk evleri kurduk onlarca yardım yaptık en güzeli de birlikte yaptık. Her gün şükrediyorum ve geriye dönüp baktığımda 'iyi ki' diyorum. "