ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 15 EKİM 2021 | Evinde misafir ettiği Emrullah, eşi Şaduman’ın sevgilisi çıktı!

Atv canlı yayın Esra Erol izle... Eve dönen eşinin ardından sevinçten etleri aldı mangalı hazırladı, ama karısı yine kaçtı! Hasan Hüseyin’in feryadı… Mustafa neden kaçtı? Gece yarısı banka dekontuyla hangi mesajı yolladı? Herkesi şok edecek o mesaj! Sonunda boşanabildiler mi? Mehmet ve Gülfidan ile ilgili son dakika gelişmesi! Evinde misafir ettiği Emrullah, eşi Şaduman’ın sevgilisi çıktı! Tüm malını mülkünü kaptırdı! İddiaların hedefindeki Şaduman geliyor! Sündüz Hanım, kızı Hatice ile stüdyoda karşı karşıya gelecek! Canlı yayında büyük hesaplaşma! “Eşim Ayşe, 4 yaşındaki kızımla birlikte evi terk etti!” Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 15 Ekim 2021, 19:09 Güncelleme 15 Ekim 2021, 19:20
ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE ATV LİNKİ YOUTUBE 15 EKİM 2021 | Evinde misafir ettiği Emrullah, eşi Şaduman’ın sevgilisi çıktı!

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da canlı yayınında bugün ele alınan konular Türkiye gündemine bomba gibi düşecek.13 sezondur ekranda başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, saat 16.20'de Atv'de kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında arabulucu olacak. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam ediyor.

ESRA EROL ATV SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Eve dönen eşinin ardından sevinçten etleri aldı mangalı hazırladı, ama karısı yine kaçtı! Hasan Hüseyin'in feryadı…


Mustafa neden kaçtı? Gece yarısı banka dekontuyla hangi mesajı yolladı? Herkesi şok edecek o mesaj!

Sonunda boşanabildiler mi? Mehmet ve Gülfidan ile ilgili son dakika gelişmesi!


Evinde misafir ettiği Emrullah, eşi Şaduman'ın sevgilisi çıktı! Tüm malını mülkünü kaptırdı! İddiaların hedefindeki Şaduman geliyor!

Sündüz Hanım, kızı Hatice ile stüdyoda karşı karşıya gelecek! Canlı yayında büyük hesaplaşma!

"Eşim Ayşe, 4 yaşındaki kızımla birlikte evi terk etti!"

Canlı yayın bitti ortalık karıştı! Herkesi şok edecek o anlar...

Şiirler yazdı, aşkını haykırdı! Ela gözlü aşkı Gülfidan'ına yalvaran Mehmet... Son bir şans istemek için stüdyoya geliyor…

Kübra ve Barış ile ilgili herkesi şok edecek gelişme! Türkiye yine onları konuşacak!

Fikriye, çalıştığı yerde baskı ve tehditle mi tutuluyor? Özay ile Fikriye yüzleşmesinde son perde!


Kayıp Ayşe'yi Esra Erol buldu! Anne-baba, aylar sonra kızları Ayşe ile karşı karşıya gelecek!


2 çocuğunu da bıraktı Ahmet'e kaçtı, hiçbir haber alınamayan kayıp Hatice ile ilgili son dakika gelişmesi!

Evinde misafir ettiği Emrullah, eşi Şaduman'ın sevgilisi çıktı! Tüm malını mülkünü onlara kaptırdı! Türkiye bu dolandırıcılık iddiasını konusacak!

KİM DOĞRUYU SÖYLÜYOR? MUSTAFA MI? GÜLŞEN Mİ? BÜYÜK YÜZLEŞMEDE İKİNCİ PERDE…!

MEHMET'İN BUGÜN YAPACAKLARINA İNANAMAYACAKSINIZ! ELA GÖZLÜ AŞKINDAN SON BİR ŞANS İSTEYEN MEHMET'İN BÜYÜK HAMLESİ ÇOK KONUŞULACAK!

EVLİ KIZLARI AYŞE, 25 MAYIS'TA ORTADAN KAYBOLDU! KIZLARININ HAYATINDAN ENDİŞE EDEN ANNE BABANIN DAMATLARIYLA İLGİLİ BÜYÜK ŞÜPHESİ!

ESRA EROL BİR MUCİZEYE DAHA İMZA ATTI! 8 AYDIR KAYIP OLAN FİKRİYE'Yİ BULDU! FİKRİYE HESAP SORMAYA GELİYOR!