AKINCI'nın mahzeni 40 kişilik dev bir ekibin eseri! Akıncı dizisi nerede çekiliyor?

AKINCI'nın mahzeni 40 kişilik dev bir ekibin eseri! Yeni yıla bomba gibi giriş yapan Atv'nin yeni dizisi Akıncı, 3. bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız'ın yani Fatih karakterine hayat veren süper kahraman Akıncı'nın özel mahzeni izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Akıncı’nın operasyonlara hazırlandığı, silah ve dövüş eğitimlerini aldığı 1500 metrekarelik alana sahip özel dekorlu platonun yapımında mimar ve heykeltıraşlardan oluşan 40 kişilik bir ekip görev yaptı.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2021, 10:22 Güncelleme 14 Ocak 2021, 10:52
AKINCI’nın mahzeni 40 kişilik dev bir ekibin eseri! Akıncı dizisi nerede çekiliyor?

İÇİNDEKİLER

5 yıldır kesintisiz birinci olan ve reyting rakorları kıran dizilerine bir yenisini daha ekleyen ATV, AKINCI ile 2021'e bomba gibi giriş yaptı. Dizide Şükrü Özyıldız'ın operasyonlara hazırlandığı, silah ve dövüş eğitimlerini aldığı mahzen izleyiciler tarafından merak ediliyordu. İşte Akıncı'nın özel mahzeni...

Akıncı'nın silah ve dövüş eğitimlerini aldığı 1500 metrekarelik mahzen, dizinin kilit çekim alanlarından birini oluşturuyor. Özel dekorlu ve ışıklandırmalı platonun yapımında mimar ve heykeltıraşların da aralarında bulunduğu 40 kişilik bir ekip görev yaptı.


Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin başrollerinde oynadığı 'Akıncı', aksiyon sahneleri kadar mekanlarıyla da adından söz ettiriyor. Dizideki mahzen sahneleri izleyicinin çok dikkatini çekiyor.

1500 metrekarelik alana sahip, özel dekorlu ve ışıklandırmalı platonun yapımında mimar ve heykeltıraşların da aralarında bulunduğu 40 kişilik bir ekip görev yaptı. Yapım aşaması 9 hafta süren mahzendeki her detay diziye özel olarak tasarlandı ve üretildi.

5 AYRI BÖLÜMÜ VAR

Yıldız şeklinde tasarlanan mahzen, farklı kullanım amaçlarına hizmet eden 5 ayrı bölümden oluşuyor. Daha önce şehri koruyan diğer Akıncı beylerinin kullandığı silahların ve kıyafetlerin bulunduğu alan ile Akıncı'nın silah ve dövüş eğitimleri aldığı alan, mahzenin en dikkat çeken bölümlerini oluşturuyor.


SPOR ALETLERİ ÖZEL ÜRETİM

Mahzenin bir bölümü, Akıncı'nın operasyonlarda kullandığı silahları tasarlayıp ürettiği bir atölye olarak dekore edildi. Akıncı'nın antrenman yaptığı, spor salonu olarak dekore edilen bir diğer bölümdeki tüm spor aletleri diziye özel tasarlanıp üretildi.

Motosikletin mahzene giriş çıkışını sağlayan raylı platformun bulunduğu alan da en dikkat çeken yerlerden biri. Orta kısmındaki alan ise; operasyonlar sırasında Akıncı'nın yardımcısı 'Orhan'dan her türlü bilgi, araştırma ve istihbarat desteği aldığı koordinasyon merkezi olarak dekore edildi.