Survivor Aleyna'yı bir de Instagram'da görün! 'Engelli bir kardeşim var' diyen Aleyna Kalaycıoğlu'nun bu kareleri çok başka annesiyle...

Tv 8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve büyük bir hayran kitlesine sahip Survivor 2021 yarışmacıları gündemden düşmüyor ve merak ediliyor. Survivor 2021'in özellikle gönüllüler takımı yarışmacıları büyük bir merakla araştırılıyor. Onlardan biri de gönülüler takımından Aleyna. Özellikle yarışma esnasındaki yüksek sesiyle dikkat çeken Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz günlerde yarışmaya katılmasının nedeni olarak engelli kardeşini göstermiş, onun isteğiyle Survivor 2021'e başvurduğunu söylemişyi. Los Angeles'ta yaşayan Aleyna Kalaycıoğlu, Instagram'ında bambaşka bir profili çiziyor Survivor'a göre. Başta annesi ve kardeşi olmak üzere aile bireyleriyle de bol bol fotoğraf paylaşan Survivor Aleyna'yı siz bir de böyle görün.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2021, 09:21 Güncelleme 14 Ocak 2021, 14:55
Survivor Aleyna’yı bir de Instagram’da görün! ’Engelli bir kardeşim var’ diyen Aleyna Kalaycıoğlu’nun bu kareleri çok başka annesiyle...

İÇİNDEKİLER

Survivor Aleyna'yı bir de Instagram'da görün! 'Engelli bir kardeşim var' diyen Aleyna Kalaycıoğlu'nun bu kareleri çok başka annesiyle... Survivor 2021 Gönüllüler yarışmacıları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Survivor 2021 izleyicileri yarışmacılar arasında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Konseyde 'Engelli bir kardeşim var. O beni burada görmek' istediği diyen Aleyna Kalaycıoğlu performansını bu zamana kadar pek gösteremese de yarışmanın en çok dikkat çeken isimlerinin başında geliyor. Los Angeles'ta yaşayan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu sosyal medyada adeta bir fenomen. Gelin Survivor Aleyna'nın özel hayatına bir de yakından bakalım.

Survivor 2021'de gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu yarışmanın en çok dikkat çeken isimlerinin başında geliyor.

Bu zamana kadar performansı beklenenin altında kalan Aleyna Kalaycıoğlu oldukça iddialı. Engelli kardeşinin isteği üzerine Survivor 2021'e geldiğini söyleyen Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında bir bakalım.

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Yalova'da büyüdüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmış. Sonrasında Survivor Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul'a taşınmıştır.

Aleyna Kalaycıoğlu, İstanbul'a taşındıktan sonra hayatının değiştiğini ve liseden sonra dil eğitimine ağırlık verdiğini söyledi.

Bu şekilde iyi bir dil eğitimi alan Aleyna Kalaycıoğlu, sınavlara da aynı motivasyonla hazırlandı ve Amerika Birleşik Devletleri'nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı.

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu'nun spor geçmişi de izleyicilerin dikkatini çekti.

Survivor Aleyna, 10 senedir voleybol oynuyor. Aynı zamanda son üç yıldır beach voleybol okul takımında da yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde engelli bir kardeşi olduğunu ve onun isteği üzerine Survivor'a geldiğini söyleyen Aleyna, yarışmaya katılma hikayesini şöyle anlatıyor: