Reytinglerde yine zirvede: Kuruluş Osman 36. son bölüme damga vuran sahneler! Kayı'ya düşman olanların sonu yaklaşıyor

ATV ekranlarında her Çarşamba günü yayınlanan ve izleyicileri ekrana kilitleyen Kuruluş Osman 36. bölümde Targun Hatun ve Osman Bey’in yüzleşmesi, Hazal Hatun'un Targun Hatun ile diyalogları ve Osman Bey'in Kulucahisar’a girmesi geceye damga vuran sahneler olarak yer aldı. Görkemli bir sonun ardından Kuruluş Osman 37. yeni bölüm fragmanı da izleyicileri ile buluştu.

Giriş Tarihi 03 Aralık 2020, 13:01 Güncelleme 03 Aralık 2020, 13:30
Reytinglerde yine zirvede: Kuruluş Osman 36. son bölüme damga vuran sahneler! Kayı’ya düşman olanların sonu yaklaşıyor

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında her Çarşamba günü yayınlanan ve izleyicileri ekrana kilitleyen Kuruluş Osman 36. bölümde Targun Hatun ve Osman Bey'in yüzleşmesi, Hazal Hatun'un Targun Hatun ile diyalogları ve Osman Bey'in Kulucahisar'a girmesi geceye damga vuran sahneler olarak yer aldı. Ardından yayınlanan Kuruluş Osman 37. yeni bölüm ise, Kayı'ya düşman olanların sonunun yaklaştığını açık açık gösterdi.

Kuruluş Osman,Tüm Kişiler'de %14,07 izlenme oranı ve %29,04 izlenme AB Sosyal Statü'de %11,16 izlenme oranı ve %24,07 izlenme payı 20+ABC1'de ise %13,70 izlenme oranı ve %27,16 izlenme payı elde ederek birinci oldu. Ekranların en çok izlenen dizisi 'Kuruluş Osman', büyük bir heyecanla takip edilen ve çok konuşulan 36'ıncı bölümüyle tüm kategorilerde reytingin zirvesine yerleşti.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman, atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek. #Kuruluş etiketiyle sosyal medyada ses getiren, Türkiye gündeminde gece boyu zirvede yer alarak dünya gündeminde de beşinci sıraya kadar yükselen 'Kuruluş Osman'ın 36'ıncı bölümünde Nikola'yı gafil avlayarak Savcı ve Dündar beyleri kurtaran Osman Bey, Kulucahisar'ın fethi için alpleri Boran ve Göktuğ'u Bizans askeri kılığında kalede bıraktı.

Bala Hatun'dan aldığı istihbaratla Targun Hatun'un kaleye gittiğini öğrenen ve Targun Hatun'u sorgulayarak sırrını öğrenen Osman Bey; aile yemeğinde Targun Hatun'e eş olarak alacağını açıklayarak obadakileri şaşırttı. Yavlak Arslan'ın Nikola ile barışması için düzenlediği toplantıya katılacağını da söyleyen Osman Bey, herkese ters köşe yaptı.

Nikola, Yavlak Arslan, Dündar Bey ve Savcı Bey kendisini toplantıda beklerken Alplerini toplayan Osman Bey, Boran ve Göktuğ'un yarattığı kargaşadan faydalanarak Kulucahisar'a girmeyi başardı!

Osman Bey'in Kulucahisar Kalesi'ni geri almasına Nikola nasıl tepki verecek? Osman Bey'in Targun Hatun'la ilgili planı ne? Yavlak Arslan'ın ihanetine nasıl yanıt verilecek? Savcı Bey, Osman Bey'le yollarını ayıracak mı? Nikola'yı hayal kırıklığına uğratan Flatyos'un akıbeti ne olacak? Ertuğrul Bey, seçimini yapacak mı? Targun Hatun babasını Bizans'ın elinden kurtarabilecek mi?

Kaleden dönerken yoluna dikilen Osman Bey'in sorularına hançerle cevap vermeye kalkan Targun Hatun, "Bir gün öleceğim ve yuğ törenimde İşte diyecekler Osman Bey'i öldüren kadın!" sözleriyle meydan okudu. Osman Bey'le kıyasıya savaşan ve bileğini bükemeyeceğini anlayan Targun Hatun, Osman Bey'in "Anlat bana! Nikola'yla ne işler çevirirsiniz?" sorusuna yanıt vermek durumunda kaldı.

Targun Hatun'un inadını kırabilmek için çok uğraşan Osman Bey, nihayet istediğini aldı ve Nikola'nın şantajını ve hain planını öğrendi.


Targun Hatun'un obaya gelişiyle değişen dengeler, hatunlar arasında tansiyonun yükselmesine neden oldu. Hazal Hatun'un dikimhaneye gelen Targun Hatun'a "Sen de iyice buralı oldun. Bu gidişle Kayı'ya gelin de olursun" sözleriyle iltifat etmesi Selcan Hatun'un dikkatini çekerken; Targun Hatun'un "Bey kızı ancak bir beyle evlenir. Kayı beylerinden bekar olan var mıdır ki?" sorusunu Hazal Hatun "Kayı beylerinden evli olmayan yoktur fakat evlat isteyen vardır" diyerek imalı yanıt verdi.Sabrı taşan Selcan Hatun, "Kayı'ya gelin olmak zordur kızım. Eskiden de zordu şimdi daha da zordur.

Kayı, devlet olmayı konuşmaktadır. Artık Kayı'ya gelin olacak hatun bir devlete hatun olacak demektir. Osman'ım bunu bildiğinden Şeyhim Edebalı'nın ocağında yetişen bir hatun almıştır. O ocaktan yetişen hatun cihanı yönetse layıktır.

Kayı'ya gelin olmak, Kayı'ya evlat vermek istiyorsan, sen de bir Bala olmaya bak" sözleri ise herkesi susturmaya yetti.

Osman Bey'in Targun Hatun kararı obada nasıl karşılanacak? Bala Hatun, Osman Bey'in kararına nasıl tepki verecek? Targun Hatun babasını Bizans'ın elinden nasıl kurtaracak?

'Kuruluş Osman'ın büyük heyecanla izlenen 36'ıncı bölümü, görkemli final sahnesiyle büyük övgü aldı.

Yavlak Arslan'ın girişimiyle Nikola ile buluşması için düzenlenen toplantıya katılmayan ve hedefine Kulucahisar Kalesi'ni koyarak alplerini toplayan Osman Bey'i Bamsı Bey, Bala Hatun, Aygül Hatun ve Gencebey de yalnız bırakmadı.

Kulucahisar'ın yeniden fethi için Bizans askeri kılığında kalede bulunan Boran ve Göktuğ, askerler arasında karışıklık yaratıp Osman Bey'e avantaj sağlarken; kale kapısını açabilmek için insanüstü gayret gösteren Göktuğ'un defalarca kez yaralanmasına rağmen fethin yolunu açması tüyleri diken diken etti.

'Kuruluş Osman'ın 36'ıncı bölümü sosyal medyada büyük ilgi görürken, final sahnesi seyirciden tam not aldı.

KURULUŞ OSMAN 36. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA

ATV ekranlarında Çarşamba günleri izleyiciyle buluşan Kuruluş Osman dizisi 36. Bölüm finaliyle herkesi çok etkiledi. Kulucahisar'ın yeniden fethi için Bizans askeri kılığında kalede bulunan Boran ve Göktuğ, askerler arasında karışıklık yaratıp Osman Bey'e avantaj sağlarken; kale kapısını açabilmek için insanüstü gayret gösteren Göktuğ'un defalarca kez yaralanmasına rağmen fethin yolunu açması tüyleri diken diken etti.