ATV MÜGE ANLI İZLE! Filiz Akyüz'ün ölümündeki sır perdesi...

Müge Anlı'da bugün son dakika gelişmeleri... Hafta içi her gün 10.00'da Türkiye'yi Atv ekranlarına kilitleyen başarılı sunucu Müge Anlı canlı yayınında neler oluyor? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... Saliha Çalışkan bulundu mu? Genç bir kadın, patlama nasıl yaşandı? Mutfaktaki 4 ocağın birden açık olması akıllarda soru işaretine neden oldu! 24 yaşındaki Filiz Akyüz'ün ölümündeki sır perdesi...Dört aydır kayıp olarak aranan Emrah Kasa'yı Müge Anlı buldu. Hepsi ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 23 Ekim 2020, 10:13 Güncelleme 23 Ekim 2020, 12:45
ATV MÜGE ANLI İZLE! Filiz Akyüz’ün ölümündeki sır perdesi...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da bugün (23 Ekim 2020 Cuma) neler yaşanıyor? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... Saliha Çalışkan bulundu mu?

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

2.5 yıldır kayıp bir kadın! Saliha Çalışkan'ın şüpheli kaybı! Saliha Çalışkan olayında Tuncay Bey sessizliğini bozdu, konuşmaktan neden kaçtı, neler söyledi, kimi suçladı? Az sonra Müge Anlı'da...

Genç bir kadın, patlama nasıl yaşandı? Mutfaktaki 4 ocağın birden açık olması akıllarda soru işaretine neden oldu! 24 yaşındaki Filiz Akyüz'ün ölümündeki sır perdesi...

İstanbul Esenyurt'tan kayıplara karıştı, günlerce her yerde arandı! 24 yaşındaki Emrah Kasa ile ilgili son dakika gelişmesi! Dört aydır kayıp olarak aranan Emrah Kasa'yı Müge Anlı buldu.