Bir Zamanlar Çukurova'nın 69. bölümünde Demir Yaman, Hünkar'a tüm yaşananları anlatıyor

Atv ekranlarında yayınlanan ve perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 69. yeni bölümü ile yine milyonlarca kişiyi ekranları başına kilitledi. Bir Zamanlar Çukurova'nın yayınlanan son bölümünde Demir Yaman'ın tüm yaşananları Hünkar'a anlattığı sahne geceye damgasını vurdu.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2020, 00:50 Güncelleme 23 Ekim 2020, 00:50
Bir Zamanlar Çukurova’nın 69. bölümünde Demir Yaman, Hünkar’a tüm yaşananları anlatıyor

İÇİNDEKİLER

ATV'nin rekortmen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Demir Yaman ve Hünkar Hanım'ın arasında geçen ve gerçeklerin ortaya çıktığı sahne izleyiciden tam not aldı.

Annesi Hünkar Hanım'ın yanına giden Demir, "Bunu okur musun anne, beni anlaman için" diyerek bir mektup verdi. Mektup Demir'in babası tarafından kendisine yazılmıştı. Mektupta yazanlar ise Hünkar'ı şaşkına çevirdi.



DEMİR, HÜNKAR'A TÜM GERÇEKLERİ ANLATTI
Mektubu okuyan Hünkar Hanım, eski eşinin sevgilisinin olduğunu ve oğlu Demir'in de bunu bildiğini öğrendi.

Demir kendisine "Baban ne zaman tanıştırdı seni" diyerek sonran annesine "16-17 yaşlarında" sözleriyle cevap verdi.

Demir geçmişte yaşanan olayı annesi Hünkar Hanıma şöyle anlattı;

"Bir gün 'Mersin'e gidiyoruz' dedi. Gittiğimiz evde bir kadın açtı kapıyı. İlk başta anlamadım. Hiçbir fikrim yoktu. İçeri girdiğimde tesbihini gördüm babamın, ceketini, tarih kitaplarını. O zaman anladım evleriydi. Bir anda 'kim bu kadın' dedim, aklım başımdan gitti. Aldım silahı sahile kadar gittim. Peşimden gelmiş. Silahı ona doğrulttum 'ne o oğlum babanı mı vuracaksın. Sevdayı sevdiğim için vuracaksan vur' dedi. Acı acı baktı yüzüme. Kabullenmedim, anlamaya çalıştım. Hayatı yaşayıp görünce insanın başına her şeyin gelebileceğini idrak ediyorsun. Hiçbir şey benim elimde değildi, ben sadece anlamaya çalıştım. ama 'en çok ne zaman anladın' diye sorarsan Züleyha'ya aşık olduğumda."