ATV ESRA EROL İZLE! Aslan Sarıcan Doğan'ın babası mı? 19 yıllık sır perdesi DNA sonucu ile ortaya çıkıyor

Atv canlı yayınında Esra Erol'da programında bugün, (23 Ekim 2020 Cuma) neler yaşandı? 19 yıllık sır perdesi aralanmaya devam ediyor. DNA testi sonucu açıklanadı mı? Emine çocuklarına kavuşabildi mi? Karısı Nazile yine kaçtı! Mustafa Bey yeni iddialarıyla bir kez daha Esra Erol'da stüdyosunda! Melisa aylar sonra ailesine kavuşuyor! Hepsi ve daha fazlası Atv Esra Erol son bölümde.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2020, 16:53 Güncelleme 26 Ekim 2020, 16:38
ATV ESRA EROL İZLE! Aslan Sarıcan Doğan’ın babası mı? 19 yıllık sır perdesi DNA sonucu ile ortaya çıkıyor

İÇİNDEKİLER

12 sezondur ekranda olan ve başarılarla adından söz ettiren Esra Erol, bu sezonda da boşanma sürecinde ve sonrasında çocukları mağdur eden ebeveynlerin velayet savaşlarında ara bulucu oluyor. Yıllardır ailesine kavuşamayanlar, evlilik vaadiyle kandırılanlar, kayıp evladını bulmaya çalışanlar, herhangi bir konuda mağduriyet yaşayanlar aradıkları çözümleri Esra Erol'da bulmaya devam ediyor. Era Erol'da canlı yayınında bugün (23 Ekim 2020 Cuma) neler oluyor?

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Aslan Sarıcan doğan'ın babası mı? DNA testi sonucu bugün açıklanacak! Karı-koca günler sonra karşı karşıya gelecek! Emine çocuklarına kavuşabilecek mi? Karısı Nazile yine kaçtı! Mustafa Bey yeni iddialarıyla bir kez daha geliyor! Anne-baba kızları Melisa ile aylar sonra ilk kez karşı karşıya gelecek! Bugün büyük gün!