Kuruluş Osman 30. bölümde Osman Bey'in hasreti bitiyor! Osman Bey ve Ertuğrul Bey'in buluşmasında neler yaşanacak?

Çarşambanın en çok izlenen dizisi Kuruluş Osman, Atv ekranlarında nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kuruluş Osman 30. bölümde beklenen buluşma gerçekleşiyor. Ertuğrul Bey ve Osman Bey'in buluşmasında neler olacak? İşte Kuruluş Osman yeni bölümde yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 20 Ekim 2020, 14:58 Güncelleme 20 Ekim 2020, 15:13
Kuruluş Osman 30. bölümde Osman Bey’in hasreti bitiyor! Osman Bey ve Ertuğrul Bey’in buluşmasında neler yaşanacak?

İÇİNDEKİLER

Atv'nin dünya çapında konuşulan dizisi Kuruluş Osman, Burak Özçivit (Osman), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Erkan Avcı (Nikola), Didem Balçın (Selcan), Yeşim Ceren Bozoğlu (Hazal Hatun), Görkem Kanbolat Arslan (Savcı), Seçkin Özdemir (Flatyos), Seray Kaya (Lena), Özge Törer (Bala Hatun), Emre Basalak (Gündüz), Burak Çelik (Kongar), Celal Al (Abdurrahman), Ahmet Yenilmez (Demirci), Umut Karadağ (Yavlak Hasan), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Yiğit Uçan (Boran), Buse Arslan (Aygül), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Bahtiyar Engin (Çömlekçi), Emel Dede (Gonca), Tolga Akkaya (Dumrul), Atilla Güzel (Ayaz), Ömer Ağan (Saltuk), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Ayşen Gürler (Helen) ve Tamer Yiğit (Ertuğrul Bey) ve Cüneyt Arkın (Aksakallı) gibi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. uruluş Osman 30. bölümde beklenen buluşma gerçekleşiyor!

KURULUŞ OSMAN'DA OSMAN BEY VE ERTUĞRUL BEY'İN BULUŞMASI!

Osman Bey uzun zamandır hasretini çektiği babası Ertuğrul Bey'le nihayet kavuşuyor.

Osman Bey, kendisini tuzağa düşüren Kuzgun'un izini sürerek bu planın arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken, obada kontrolü ele almaya çalışan ağabeyi Savcı Bey'le karşı karşıya gelir.

'Uçan Ateş'in Türklerin eline geçtiğini öğrenen Nikola yeni bir ordu kurmak için tedbirler alırken; Yavlak Arslan, Geyhatu ve Moğollar'ı Osman Bey'in üzerine çekecek planını uygulamaya koyar.

Osman Bey ve Ertuğrul Bey buluşmasında neler yaşanacak? Savcı Bey'in gelişi beylik mücadelesine nasıl etki edecek?