ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Aleyna Çakır olayında soruşturmanın seyri değişiyor! Ümit Uygun'un annesi ne iş yapıyor?

Müge Anlı Atv canlı yayınında son dakika gelişmelerini aktarıyor! Aleyna Çakır olayında Ümit Uygun'un annesi hakkında şok iddia! Gizli tanıklar anlattı, komşu konuştu! Soruşturmanın seyri değişiyor... İfadeler, deliller, belgeler, korkunç iddialar, inanılmaz suçlamalar! 21 yaşındaki Aleyna Çakır nasıl ve neden öldü? 20 yaşındaki Emine Yanıkoğlu cinayetinin ardındaki korkunç dram! Kayseri'deki tuhaf hırsızlık olayının şüpheli ismi Yeşim Müge Anlı'ya konuşuyor! Atv canlı yayınında, Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, (16 Eylül 2020 Çarşamba) neler yaşanıyor? Atv canlı yayınında, faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Hepsi ve daha fazlası 16 Eylül Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde!

Giriş Tarihi 16 Eylül 2020, 10:10 Güncelleme 16 Eylül 2020, 17:47
ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Aleyna Çakır olayında soruşturmanın seyri değişiyor! Ümit Uygun’un annesi ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Atv canlı yayınında, Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, (16 Eylül 2020 Çarşamba) neler yaşanıyor? 3 Haziran'da Ankara Keçiören'deki evinin salonunda yerde yüzüstü yatar halde ve boynunda bornoz kuşağı bağlı bulunan 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünde kan donduran iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyicinin, Aleyna Çakır'ın sevgilisi Ümitcan Uygun'un annesiyle ilgili şoke eden bir iddiada bulundu. İddiaya göre Ümit'in annesi, çalıştığı mevkiye dayanarak kızları gece yaşamına yönlendiriyor. Gizli tanıklar anlattı, komşu konuştu! Soruşturmanın seyri değişiyor... İfadeler, deliller, belgeler, korkunç iddialar, inanılmaz suçlamalar! 21 yaşındaki Aleyna Çakır nasıl ve neden öldü?

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

İddiaların odağındaki gizemli kadın! 130 bin lirayı o mu çaldı? tuzak mı kuruldu yoksa planlandı mı? Kayseri'deki tuhaf hırsızlık olayının şüpheli ismi Yeşim Yağcı, Müge Anlı'ya konuşuyor! 20 yaşındaki Emine Yanıkoğlu cinayetinin ardındaki korkunç dram Müge Anlı'da!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 15.09.2020 Salı günü tarihli programında Araştırma Gazeteci Müge Anlı'nın, Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünü her detayıyla aydınlatmaya yönelik çalışmaları devam ediyor.

Programın dün yayınlanan bölümünde gizli tanık olarak canlı yayında telefona bağlanan kişi olayı dahada ileri noktalara taşıyabilecek dehşet verici iddialarda bulundu. İsmini vermek istemeyen kadın tanık, Ümit Can Uygun'un annesinin çocuk eğitimeni olduğunu belirtti ve "Yurtta çalışan Ümit'in annesinin kızları gece yaşamına yönlendirdiğini duydum." açıklamasında bulundu. Bu açıklama ardında çok fazla iddia bulunduğunu ve söylenti olduğunu belirten Müge Anlı, "Ama madem çocuk eğitmenisiniz, keşke biraz kendi çocuğunuzu da eğitseydiniz." diye seslendi.