Müge anlı son bölüm izle 13 Ocak! Evlilik mağdurları paralarını istiyor! Detaylar şok edecek!

Müge Anlı son bölümde son dakika gelişmeleri peş peşe geldi. Atv ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te katılan İbrahim Karaman, Yasin Yıldızhan, Mustafa Yelboğa, Adem Ata ve Mahir Yıldızhan evlilik vaadiyle dolandırıldıklarını ve paralarını geri istediklerini belirttiler. Evlilik mağdurları Müge Anlı canlı yayınında dolandırıcı ile karşı karşıya mı geliyor? Trajikomik olayda bugün neler yaşandı? Diğer yandan 21 gündür eve dönmeyen annesini eve dönmek için ikna etmeye çalışan Ayşe Özdemir ve Müge Anlı sonunda çağrılarında başarılı oldu. Lalizar Hanım eve dönmeyi kabul etti. Müge Anlı'nın bugünkü programında kavuşan anne-kız canlı yayında duygu dolu anlara neden oldu.

Giriş Tarihi 13 Ocak 2020, 10:13 Güncelleme 13 Ocak 2020, 19:15
Müge anlı son bölüm izle 13 Ocak! Evlilik mağdurları paralarını istiyor! Detaylar şok edecek!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınına katılan 5 erkek evlenme hayali ile dolandırıldıklarını ileri sürerek paralarını geri almanın hayatli ile yaşıyor. Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı canlı yayınında evlilik vaadiyle dolandırılanların sayısı artıyor. İbrahim Karaman, Yasin Yıldızhan, Mustafa Yelboğa, Adem Ata ve Mahir Yıldızhan benzer yöntemler ancak ortak mağduriyetler ile Müge Anlı'dan yardım istedi. Mahkemeye şikayette bulunan 5 erkek, kaptırdıkları paraları geri alma umuduyla yaşıyorlar.

21 gündür eve dönmeyen annesini eve dönmek için ikna etmeye çalışan Ayşe Hanım ve Müge Anlı sonunda isteklerinde başarılı oldu. Lalizar Hanım eve dönmeyi kabul etti.

MÜGE ANLI 13 OCAK BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ