Beklenen tarih açıklandı! Survivor 2020 yarışmacıları kimler? Survivor 2020 ne zaman, kadrosunda kimler var?

Survivor 2020 için geri sayım başladı. Yeni yıla girmemiz ile birlikte vatandaşlar Survivor'ın hangi tarihte başlayacağını araştırmaya başladılar. Bu sene yarışma formatının Ünlüler-Gönüllüler olarak yapılacağı açıklanırken, yavaş yavaş isimler belli olmaya başladı. Peki, Survivor 2020 ne zaman başlıyor? Survivor 2020 kadrosunda kimler var? Medya patronu, 'Survivor'ın 16 Şubat 2020 tarihinde ekranlarda olacağını duyurdu. 16 Şubat tarihinde başlayacak Survivor, bu sezon ünlüler-gönüllüler konseptiyle ekranlara gelecek.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2020, 09:02 Güncelleme 21 Ocak 2020, 11:09
Beklenen tarih açıklandı! Survivor 2020 yarışmacıları kimler? Survivor 2020 ne zaman, kadrosunda kimler var?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020 için heyecanlı bekleyiş başladı. Survivor fanatikleri yarışmanın ne zaman başlayacağını merak ediyor. Bu bağlamda Survivor 2020 kadrosu için izleyicilerin araştırmaları sürüyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın bu seneki yarışması Ünlüler-Gönüllüler formatında yapılacak. Survivor'da bu sene kimlerin yarışacağı merak ediliyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

SURVİVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Medya patronu, 'Survivor'ın 16 Şubat 2020 tarihinde ekranlarda olacağını duyurdu. 16 Şubat tarihinde başlayacak Survivor, bu sezon ünlüler-gönüllüler konseptiyle ekranlara gelecek. Geçtiğimiz günlerde TV8'in internet sitesinde, 'Survivor 2020' için İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'da seçmelerin başladığı duyurulmuştu.Ünlüler takımında olacağı kesinleşen ilk isim ise 'Çok güzel Hareketler Bunlar' ile yıldızı parlayan Ersin Korkut olacak.

SURVİVOR 2020 KADROSU BELLİ OLDU MU?

Survivor 2020'nin kadrosunda hangi isimlerin olacağı heyecanla araştırılıyor. Ancak Survivor 2020 yarışmasının kadrosu henüz belli olmadı. Kadroda yer alacak isimler yavaş yavaş açıklanmaya başlandı. Yarışacak isimler belli oldukça haberimizin içeriğinde yer alacak. Şubat 2020'de başlayacak 'Survivor'un yeni sezon yarışmacıları arasında ilk belli olan isim oyuncu Ersin Korkut oldu.

2020 SURVIVOR YARIŞMACILARI KİMLER OLACAK?

2020 Şubat ayında başlayacak Survivor'un yeni sezonda yarışmacılar arasında ilk belli olan isim ise Ersin Korkut oldu. Acun Ilıcalı, Survivor'ın ilk şampiyonu ve Arka Sokaklar'da yıllarca rol almış oyuncu Uğur Pektaş'ın da yüzde 90 ihtimalle yarışacağını belirtmişti.

Yarışmanın formatı bu yıl Ünlüler-Gönüllüler olarak iki takım halinde oynanacak. Geçtiğimiz yıl Türkiye-Yunanistan olarak iki farklı ülke yarışmacılarının performans sergilediği programda bu yıl Ünlüler ve Gönüllüler yarışacak.

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

Uğur Pektaş 1979 senesinde doğmuştur. Survivor Türkiye yarışmasının ilk şampiyonu olması sonrasında adını duyuran yakışıklı oyuncu, bu başarısı ardından Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizisinde rol almıştır. Kanal D ekranlarında 10 seneyi aşkın bir süredir yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Murat karakterine hayat veren Pektaş, diziden tanıştığı Gamze Özçelik ile evlenmiştir.

ERSİN KORKUT KİMDİR?

Ersin Korkut, 1977yılında, Hakkari'de dünyaya geldi. Babası köy hizmetlerinden emekli, annesi ev hanımıdır. 5 kardeştirler. İlk ve orta dereceli eğitimini Hakkari'de tamamladıktan sonra aynı şehirde bir süre taksi şöförü olarak çalışan Korkut, iş bulmak amacıyla1998 yılında İstanbul'a taşındı. Yılmaz Erdoğandayısının oğludur.

İstanbul'a geldiğinde bir iş bulmak için uğraşan ve gazete gördüğü ilanı değerlendirerek Merter semtinde bulunan bir pizza dükkanında bulaşıkçı olarak çalışmaya başlayan Korkut'un şansı, akrabası olan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın kendisini BKM kadrosuna alması ile döndü. BKM'de çeşitli işlerde görev alan Korkut, Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununda sahne teknisyeni olarak görev yaptığı sırada Yılmaz Erdoğan'dan izin alarak oyunda ufak bir rol alarak sahneye çıktı. Seyirciler tarafından çok beğenilen ve bol bol alkışlanan Ersin Korkut, kendisine yeni kariyer olarak oyunculuğu seçti.