Çukur bu akşam var mı? Çukur yeni bölüm ilk sahne ve fragman yayınlandı mı? Çukur 83. bölüm ne zaman?

Çukur dizisi bu akşam var mı? 3 sezondur izleyiciyle buluşan Çukur dizisinin geçtiğimiz bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta çoğu dizinin ekrana gelmemesi Çukur izleyicisinde merak uyandırdı. Peki, Çukur bu akşam var mı? Çukur yeni bölüm ilk sahne ve fragman yayınlandı mı? Çukur 83. bölüm ne zaman?

Giriş Tarihi 06 Ocak 2020, 11:26 Güncelleme 06 Ocak 2020, 17:59
Çukur bu akşam var mı? Çukur yeni bölüm ilk sahne ve fragman yayınlandı mı? Çukur 83. bölüm ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Çukur yeni bölüm bu akşam var mı? Ay Yapım imzalı, Show TV'de ekranlara gelen dizi 'Çukur'un son bölümünde sürpriz bir isim dahil olmuştu. Bölümün finalin sahnesinde yaşananlar izleyicileri heyecanlandırdı. Efsun'a ait altınları alarak kendini yepyeni bir dünyanın ve daha acımasız bir düşmanın karşısında bulan Yamaç'ın ne yapacağı merak ediliyor. Peki, Çukur bu akşam var mı? Çukur yeni bölüm ilk sahne ve fragman yayınlandı mı? Çukur 83. bölüm ne zaman? İşte cevaplar...

ÇUKUR 83. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Çukur'un yeni bölümü bu akşam ekranlara gelmeyecek. Yılbaşı sonrası dizilerin iki hafta olmayacağı açıklanmıştı. Buna göre, Çukur'un merakla beklenen 83. yeni bölümü 13 Ocak Pazartesi günü izleyicinin karşısına çıkacak.

Çukur'un ilk sahnesi ve yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güçlü bir ailenin ortanca oğlu Çağatay Erdenet'in ortaya çıkması Çukur'da dengeleri değiştirecek. Çukur'un geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Efsun'a ait altınları alarak kendini yepyeni bir dünyanın ve daha acımasız bir düşmanın karşısında bulan Yamaç, Çukur'u yok etmek için harekete geçecek olan Çağatay Erdenet'le tanıştı. Çağatay'ın dengeleri nasıl değiştireceği ise merak konusu oldu.

YAMAÇ, MAHSUN'U AFFETMEDİ!

Yamaç'ın yaşadıklarının tüm sorumlusu olarak kendini gören Mahsun ile Yamaç büyük bir yüzleşme yaşadı. Fakat Yamaç, hayatını defalarca kurtaran Mahsun'u affetmedi. Azer'in eli kolu bağlıyken ipleri ele alan Efsun, Konsey ile toplantı yapmak için harekete geçti. Cumali'nin kendine gelmesiyle Koçovalılar rahat bir nefes aldı. Yamaç, Aliço'nun yardımıyla Efsun'un altınlarına ulaştı.

ROBIN HOOD İŞ BAŞINDA!

Altınları ele geçirmeyi başaran Yamaç, yılbaşının da yaklaşmasıyla birlikte mahalleliye hediye almaya karar verdi. Yeni yıl öncesi tüm Çukur'a hediyeleriyle büyük bir mutluluk yaşatan Yamaç karşısında duran Konsey'i Çukur'un da yardımıyla sonunda dize getirmeyi başardı. Vartolu ise Almanya'daki macerasında sona yaklaştı. Çocuğu Berlin dışında, ormanlık bir alandan geçirmek zorunda kalan Vartolu'nun yolunu Almanya'da yaşayan göçmenler kesti. Buna rağmen çocuğu babasına sağ salim götüren Vartolu, uzun zamandır peşinde olduğu flash belleği elde etti.