MasterChef kazanan ne ödül alacak? MasterChef 2019 Türkiye şampiyonu ödülü nedir? Büyük para ödül ne kadar?

MasterChef Türkiye'de final heyecanı yaşanıyor. Alican ile Cemre'nin mücadele edeceği büyük finalde kazanan ismin ne ödülü alacağı merakla bekleniyor. Geçtiğimiz sene şampiyon olan isim 100 bin TL almıştı. Peki, MasterChef kazanan ne ödül alacak? MasterChef 2019 Türkiye şampiyonu ödülü nedir? MasterChef'te büyük para ödül ne kadar?

Giriş Tarihi 29 Aralık 2019, 19:00 Güncelleme 29 Aralık 2019, 20:49
MasterChef kazanan ne ödül alacak? MasterChef 2019 Türkiye şampiyonu ödülü nedir? Büyük para ödül ne kadar?

İÇİNDEKİLER

MasterChef kazanan ne ödül alacak? MasterChef Türkiye'de büyük final heyecanı yaşanıyor. Dünkü bölümde Güzide elenmiş finale Alican Sabunsoy ile Cemre Uyanık kalmıştı. Bugün MasterChef 2019 Türkiye'nin kazananı belli olacak. Yarışmacılar yemeklerini sergileyecekler ve kazanan isim canlı yayında açıklanacak. Yarışma ile ilgili en çok merak edilenlerden biri de bu seneki büyük ödülün ne olacağı. Peki, MasterChef kazanan ne ödül alacak? MasterChef 2019 Türkiye şampiyonu ödülü nedir? MasterChef'te büyük ödül ne kadar, kaç para verilecek?

MASTERCHEF'TE BÜYÜK ÖDÜL NEDİR?

MasterChef 2019 Türkiye'de final günü. Cemre ile Alican'ın yarışacağı büyük finalde ödülün ne olduğu merak ediliyor. Şefler şampiyona bir adet otomobil verileceğini açıkladı.

Otomobil ile birlikte şampiyon olacak isim birincilik kupasını alacak.

MASTERCHEF ALİCAN UYANIK KİMDİR, ASLEN NERELİ?

MasterChef finalisti Alican Sabunsoy, 5 Ocak 1991 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. İlköğrenimini Adana'da tamamlayan Sabunsoy, daha sonra Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü kazanarak eğitimine devam etti.

Mutfağa, Mersin Üniversitesi'nde tanıştığı bir şef aracılığıyla giren Sabunsoy, okulunun ikinci senesinde çalışmaya başladığını ve mutfağın büyülü dünyasından etkilenerek içindeki mutfak sevgisiyle eğitimini yarıda bırakıp yoluna aşçı olarak devam ettiğini belirtiyor.

Kendine bir şeyler katmak adına sık sık farklı mutfaklarda farklı deneyimler yaşayan Alican Sabunsoy, son olarak Adana'da şefliğini de yaptığı Uzak Doğu restoranından ayrılarak İstanbul'a taşındı.

MASTERCHEF CEMRE UYANIK KİMDİR, ASLEN NERELİ?

MasterChef 2019 finalisti Cemre Uyanık, 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfalı olan Uyanık, MasterChef Türkiye'ye İstanbul'dan katıldı. Özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olan Cemre Uyanık, küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor.

Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Cemre Uyanık, MasterChef'e katılma nedeninin kendini deneyimlemek olduğunu söyledi.

MasterChef Türkiye'nin beşinci bölümünde Cemre Uyanık, yaptığı tatlıyla jüriyi ikna etti ve 14 yarışmacıdan biri olmaya hak kazandı.