Şampiyon bugün neden yok? Şampiyon dizisi final mi yaptı? İşte 31 Ekim TRT 1 yayın akışı

TRT 1 ekranlarında izleyiciler tarafından merakla takip edilen Şampiyon dizisinin bugün yayın akışında yer almadığı görüldü. Yaşanan bu gelişmenin ardından dizinin izleyicileri "Şampiyon bugün neden yok?" sorusuyla ilgili araştırmalara başladı. Aynı zamanda akıllara Şampiyon dizisi final mi yaptı sorusu da geldi. İşte 31 Ekim TRT 1 yayın akışı...

Giriş Tarihi 31 Ekim 2019, 19:17 Güncelleme 31 Ekim 2019, 19:20
Şampiyon bugün neden yok? Şampiyon dizisi final mi yaptı? İşte 31 Ekim TRT 1 yayın akışı

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Şampiyon dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak. Dizinin TRT 1 yayın akışında yer almaması akıllara Şampiyon dizisi final mi yaptı sorusunu getirdi. Sevilerek takip edilen diziyle ilgili şu sıralar Şampiyon dizisi final mi yaptı sorusunun yanıtı da araştırılıyor.

ŞAMPİYON DİZİSİ FİNAL Mİ YAPTI?

Şampiyon dizisi final mi yaptı sorusu sıkça araştırılıyor. Ancak dizinin yayıncı kuruluşu tarafından alınan kararla Şampiyon dizisinin günü değiştirildi. Sevilen dizi artık pazar akşamı saat 20.00'de izleyicisiyle buluşacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zafer Tansel'le ilgili edindiği bilgiyi Fırat'la paylaşır. Akif'in video kaydını izletir. Yıllar sonra Necdet Suphi maçında hiçbir suçunun olmadığı gerçeğiyle yüzleşen Fırat ilk anda bu yüzleşmenin ağırlığını kaldıramasa da sonrasında Zafer'den bu kaydı hiçbir şartta Suna'ya izletmemesini tembihler. Artık savaş değil barış istemektedir. Oğluyla barış içinde yaşayacağı bir hayat. Fakat ne Tansel, ne de şimdilik onları uzaktan izleyen Aladağlı'nın barışmak veya onları rahat bırakmak gibi bir niyeti yoktur.

Aladağlı'nın varlığından haberdar olan Yaman, Fırat ve ailesi adına endişelenmeye başlar. Bu endişesinin sebebi, ikilinin yıllar önce Belene kampında tanışıyor olmasıdır. Yaman detaya girmeden Aladağlı'nın kim olduğunu ailesine özetler. Derviş'in, bu hayatta karşılaşabilecekleri en tehlikeli insan olduğunu söyler. Bu yüzden Fırat'a da, oğlu Zafer'e de Derviş Aladağlı'dan uzak durmaları gerektiğini sıkı sıkı tembihler. Tüm bunlar olurken Tansel'le ilişkisini sonlandıran Suna, bu durumu ailesine de açar. Fakat annesinin tepkisi beklediğinden de sert olur. Bilmediği şey, ailesiyle Tansel arasında geçmişten gelen büyük bir sır olduğudur. Bu sırrın açığa çıkmaması adına, kızlarının Tansel'le arasını bir an önce düzeltmesi gerekmektedir.

31 EKİM TRT 1 YAYIN AKIŞI