Müge Anlı'da son dakika Gencer Zengin gelişmesi! Korkunç halde bulundu! ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın izle 30 Ekim!

Müge Anlı canlı yayınında son dakika Gencer Zengin gelişmesi! Atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında, eşi Gencer Zengin'den 12 Eylül'den bu yana haber alamadığını belirten Şahsenem Zengin, kocasının kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını iddia etti. Yasak aşk iddiasının ardından Gencer Zengin'in katilinin, ilişki yaşadığı isim Safiye Ergen'in kocası olup olmadığı ihtimaller üzerinde durulurken gelen bir son dakika bilgisi herkesi şoke etti! Diğer yandan Gülümser Bulut cinayeti hakkında canlı yayında flaş bir gelişme yaşanacak! Müge Anlı'daki Gencer Zengin ve İzmir'de işlenen Gülümser Bulut cinayeti son dakika bilgileri için 30 Ekim Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınını izleyebilir, detayları haberimizden takip edebilirsiniz!

Giriş Tarihi 30 Ekim 2019, 09:47 Güncelleme 30 Ekim 2019, 17:13
Müge Anlı’da son dakika Gencer Zengin gelişmesi! Korkunç halde bulundu! ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın izle 30 Ekim!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınında son dakika Gencer Zengin ve Gülümser Bulut gelişmesi! Hafta içi her gün Atv ekranlarında birbirinden ilginç faili meçhul kayıp ve cinayetleri araştıran başarılı sunucu Müge Anlı, Gencer Zengin son dakika gelişmesini 30 Ekim Müge Anlı canlı yayınında paylaştı! 12 Eylül'den bu yana kayıp olan 43 yaşındaki Gencer Zengin ölü bulundu!

Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Gölgeli Beldesi'nde yaşayan Gencer Zengin, 49 gün sonra ölü olarak bulundu. 43 yaşındaki Gencer Zengin, 12 Eylül Perşembe günü motosikletiyle evine dönerken kayıplara karıştı. Traktörüne yedek parça almak için ilçe merkezine giden Zengin, köyüne 7 km kala güvenlik kameralarına takılmış ama bir sonraki kamerada izine rastlanmamıştı. Gencer Zengin'in köyde bir başka kadınla görüştüğü için eşi ve kızıyla tartışma yaşadığı ortaya çıkmıştı. 48 gün sonra köye yakın bir ormanlık alana mantar toplamak için giden vatandaşlar tarafından Zengin'in motosikleti bulundu. Jandarma, bu istihbarattan sonra dün (29 Ekim Salı) havadan ve karadan detaylı bir arama çalışması başlattı. Motosikletin bulunduğu alanda çalışma yapan ekipler ormanda ağır bir koku almaya başlayarak, kokunun geldiği yeri takip etti ve kısa bir süre sonra ağaçta asılı olarak bulunan Gencer Zengin'in cesedine ulaştı.

12 Eylül'de kayıplara karışan Gencer Zengin, 49 gün sonra motosikletinin bulunduğu alana yakın bir mesafede ağaca asılı olarak bulundu. Cesedi ise incelemek üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

MÜGE ANLI GENCER ZENGİN - TIKLA

MÜGE ANLI BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN!