21 Ekim ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın izle! Gülümser Bulut cinayetinde son dakika gelişmesi! Cinayeti işleyen kişi...

Müge Anlı son bölümde son dakika Gülümser Bulut cinayeti gelişmesi! Atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında araştırılan 67 yaşındaki Gülümser Bulut cinayetinin detayları kan dondurmaya devam ediyor. Müge Anlı'daki Gülümser Bulut'un katili kızı Hatice Ayhan mı? Hepsi ve daha fazlası için 21 Ekim Müge Anlı son bölümü izleyebilirsiniz!

Giriş Tarihi 21 Ekim 2019, 10:12 Güncelleme 21 Ekim 2019, 17:52
21 Ekim ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın izle! Gülümser Bulut cinayetinde son dakika gelişmesi! Cinayeti işleyen kişi...

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da son dakika Gülümser Bulut cinayeti gelişmesi! Atv'nin ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, İzmir'de işlenen 2 cinayet ve 1 kayıpla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkıyor! Birbiriyle benzerlik gösteren Gülümser Bulut ve Nilgün Karlı cinayeti hakkında ailelerden kan donduran açıklamalar! Müge Anlı'nın bugünkü programında neler yaşandı merak ediyorsanız, 21 Ekim Atv Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümü izleyebilir, detayları haberimizden takip edebilirsiniz!

16 Ağustos tarihinde öldürülen Gülümser Bulut, 18 Ağustos'ta evindeki çekyatın içinde ölü bulundu. Güvenlik güçlerinin yaptığı inceleme sonrası ortaya çıkan detaylar herkesi şoke etti. Gülümser Bulut'un cesedini bulan kişilerden birisi de akrabası Hacer Uy... Hacer Hanım, daha önce İzmir'de işlenen cinayetin katili olan Yunus Kahraman'ın annesi... Yunus Kahraman'ın telefon kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Hacer Uy ile Yunus Kahraman'ın telefonda Gülümser Bulut'un cesedi hakkında konuştuğunu tespit etti.

ÇAMAŞIR SUYU İLE TEMİZLENMİŞ!

Gülümser Bulut'un evinin camaşır suyu ile temizlendiği tespit edildi. Ayrıca yapılan incelemelere göre Yunus Kahraman'ın 16 Ağustos tarihinde Gülümser Bulut'un evinde olduğu ve 2 saat evde kaldığı ortaya çıktı.

2 CİNAYET VE BİR KAYIP...

Müge Anlı'da konuşulan olay ekranlara damga vurdu. Nilgün Kırlı... Gülümser Bulut... Özlem Akusta...

3 kadının olayında ortaya çıkan ayrıntılar şoke etti.

ÖZLEM AKUSTA

İzmir'de yaşayan 45 yaşındaki Özlem Akusta, 2 Nisan 2018'de kayıplara karıştı. Akusta'nın ise son olarak Yunus Kahraman ile Karaburan'a gitti. Tüm aramalara rağmen Özlem Akusta'nın cesedi bulunamadı. Gülümser Bulut ve Nilgün Kırlı olayında yer alan isim arasında olan Yunus Kahraman ismi ise Özlem Akusta olayında'da çıkıyor.

NİLGÜN KIRLI CİNAYETİ

Volkan Kırlı ismindeki bir izleyici Müge Anlı canlı yayınına bağlandı. Kırlı, 1999 yılında işlenen bir cinayeti anlattı.

Müge Anlı, polis ekiplerinin ortaya çıkardığı bir bilgiye ulaştı. Cesedi bulan akraba Hacer Uyar'ın, 1999 yılında işlenen bir kadın cinayetinin katil zanlısı olan Yusuf Kahraman'ın annesi olduğu ortaya çıktı.

Yusuf Kahraman'ın öldürdüğü Nilgün Kırlı'nın abisi Volkan Kırlı, Müge Anlı canlı yayınına bağlandı ve kardeşinin ölüm şekli hakkında bilgiler paylaştı. Müge Anlı ve izleyiciler öğrendikleri gerçek karşısında şoke oldu.

19 YIL ÖNCE AYNI CİNAYETİ İŞLEMİŞ...

Kardeşi öldürülen Volkan Kırlı'nın,"Yusuf Kahraman, ablamın kafasına odunla vurup boğarak öldürmüş. Daha sonra da halıya koyıp balkona koymuş. 1 gün de evde kalmış ve evi temizlemiş." sözleriyle 19 yıl önce işlenen cinayetin, Gülümser Bulut cinayetiyle benzer olduğu tespit edildi.